تامز هیستوری: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران زادگاه فناوریهای نوین دارویی در کشور است
در آستانه برگزاری مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباس کبریایی زاده، استاد فارماکولوژی دانشکده داروسازی، با نگاهی عمیق به تاریخچه رشته داروسازی از دارالفنون تا دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح همافزایی علم طب و داروسازی پرداخت. او از نقش بیبدیل این دو حوزه در ارتقای امید به زندگی و افزایش طول عمر مردم یادکرد. دکتر کبریایی زاده همچنین به نقشی تاریخی و سرنوشتساز دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: در دوران جنگ جهانی دوم، اساتید دانشکده داروسازی از مهمترین حامیان ارتش ایران بودند؛ بسیاری از فرمولهای دارویی در بخش دارویی امیرآباد ساخته میشد. همچنین در جنگ تحمیلی نیز، زمانی که عراق از سلاحهای شیمیایی استفاده میکرد، این اساتید داروسازی بودند که با تلاش بیوقفه، آنتیدوتها را تهیه کردند و گامی حیاتی در حفظ جان انسانها برداشتند.
دکتر مهتاب پیوستگان: هوش مصنوعی کلید انقلاب کیفی در صنعت داروسازی
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، به نقش حیاتی هوش مصنوعی در بهینهسازی فرآیندهای تولید دارو و کنترل کیفیت پرداخته شد.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
میعادگاهی برای بازآفرینی تاریخ پرافتخار
نشست هماهنگی گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه دانشکده داروسازی با حضور دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابطعمومی دانشگاه، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده و اعضای کمیته اجرایی، روز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ در سالن شورای این مرکز برگزار شد.
دکتر یاسمین یوسفی: ترکیبات طبیعی به عنوان ادجوانت واکسنها پژوهشی نوین برای تقویت پاسخ ایمنی بدن محسوب می شود
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تأکید شد که با کاهش خاصیت همولیتیک و بهینهسازی فرمولاسیونها، میتوان از ساپونینها بهطور مؤثرتر بهعنوان ادجوانت در واکسنها استفاده کرد و این امر میتواند گامی مهم در تقویت پاسخهای ایمنی بدن باشد.
دکتر سمیه موثقی: واکسنهای تحملزا با استفاده از نانوپارتیکلها تحولی بزرگ در درمان مالتیپل اسکلروزیس به وجود آوردهاند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد واکسنهای تحملزا با کاهش عوارض جانبی و تنظیم هدفمند سیستم ایمنی، افقی تازه در درمان بیماریهای خودایمنی میگشایند.
دکتر محمد عبداللهی: هوش مصنوعی در طراحی و توسعه اشکال دارویی تحولی شگرف به وجود آورده است
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، به بررسی چشمانداز هوش مصنوعی؛ در کاهش زمان و هزینه فرآیند توسعه دارو پرداخته شد.
انتشار تازههای کتابهای الکترونیکی آذرماه ۱۴۰۳ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
کتابخانه دانشکده داروسازی، باتوجهبه نیازسنجی مراجعین عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی آذرماه ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی دانشکده داروسازی آذرماه ۱۴۰۳
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی آذرماه ۱۴۰۳ که در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.
سخنرانی بینالمللی پروفسور محمد عبداللهی در وبینار COMSTECH با عنوان بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر سلامت
این رویداد علمی که به بررسی چالشهای تغییرات اقلیمی و تأثیر مستقیم و غیرمستقیم آن بر سلامت انسان و تغییر پاسخدهی به داروها میپردازد؛ ۳ دیماه ۱۴۰۳ در کشور پاکستان برگزار می شود.
دکتر مریم توسلی: نسل جدید آنتیبادیها افقهای تازهای در تشخیص و درمان سرطان میگشایند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد آنتیبادیهای نسل جدید میتوانند مسیر بهبود درمان بیماریهای پیچیده، مقاوم و نیازمند به راهکارهای نوین را هموار کنند.