انتشار تازههای کتابهای الکترونیکی دیماه ۱۴۰۳ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
کتابخانه دانشکده داروسازی، باتوجهبه نیازسنجی مراجعین عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی دیماه ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
دکتر شبنم آقابابایی: پلیمرهای خودترمیمشونده افقی تازه در بازسازی بافتها و پوشش زخم در حوزه پزشکی ایجاد کردهاند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد، این پیشرفت علمی، زمینهساز بهبود چشمگیر در مراقبتهای درمانی و تسهیل روند بهبودی بیماران با شرایط خاص خواهد بود.
مسابقه نقاشی کودکان به مناسبت فرخنده میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
علاقهمندان میتوانند تصویر نقاشی فرزندان ۴ تا ۱۲ سال خود را تا تاریخ ۲۶ دی ۱۴۰۳ به دانشکده داروسازی ارسال کنند.
دکتر قاسم الخنسا: اصلاحات اقتصادی کلید رفع بحران دارویی لبنان و تضمین آینده سلامت این کشور است
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی، چالشها، فرصتها و راهحلهای پایدار سیستم دارویی در لبنان در سایه اقتصاد بحرانزده، بحثوبررسی شد.
دکتر پارسا دخانی: پیزوالکتریسیته پلی میان مکانیک و الکتریسیته در خدمت علوم زیستی
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد پیزوالکتریسیته بهعنوان یکی از پیشگامان فناوری در علوم زیستی، تحولی چشمگیر در درمان بیماریها و بهبود کیفیت زندگی انسانها ایجاد کرده است.
دکتر سجاد حاجی حسینی: تحولی در درمان آسیبهای نخاعی از نانوذرات تا هوش مصنوعی
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، روشهای جدید ترمیم اعصاب با نگاهی به پیشرفتهای نوین علمی در حوزه درمان آسیبهای نخاعی و بازسازی عملکرد حرکتی بررسی شد.
تامز هیستوری: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران زادگاه فناوریهای نوین دارویی در کشور است
در آستانه برگزاری مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباس کبریایی زاده، استاد فارماکولوژی دانشکده داروسازی، با نگاهی عمیق به تاریخچه رشته داروسازی از دارالفنون تا دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح همافزایی علم طب و داروسازی پرداخت. او از نقش بیبدیل این دو حوزه در ارتقای امید به زندگی و افزایش طول عمر مردم یادکرد. دکتر کبریایی زاده همچنین به نقشی تاریخی و سرنوشتساز دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: در دوران جنگ جهانی دوم، اساتید دانشکده داروسازی از مهمترین حامیان ارتش ایران بودند؛ بسیاری از فرمولهای دارویی در بخش دارویی امیرآباد ساخته میشد. همچنین در جنگ تحمیلی نیز، زمانی که عراق از سلاحهای شیمیایی استفاده میکرد، این اساتید داروسازی بودند که با تلاش بیوقفه، آنتیدوتها را تهیه کردند و گامی حیاتی در حفظ جان انسانها برداشتند.
دکتر مهتاب پیوستگان: هوش مصنوعی کلید انقلاب کیفی در صنعت داروسازی
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، به نقش حیاتی هوش مصنوعی در بهینهسازی فرآیندهای تولید دارو و کنترل کیفیت پرداخته شد.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
میعادگاهی برای بازآفرینی تاریخ پرافتخار
نشست هماهنگی گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه دانشکده داروسازی با حضور دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابطعمومی دانشگاه، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده و اعضای کمیته اجرایی، روز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ در سالن شورای این مرکز برگزار شد.
دکتر یاسمین یوسفی: ترکیبات طبیعی به عنوان ادجوانت واکسنها پژوهشی نوین برای تقویت پاسخ ایمنی بدن محسوب می شود
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تأکید شد که با کاهش خاصیت همولیتیک و بهینهسازی فرمولاسیونها، میتوان از ساپونینها بهطور مؤثرتر بهعنوان ادجوانت در واکسنها استفاده کرد و این امر میتواند گامی مهم در تقویت پاسخهای ایمنی بدن باشد.