درخشش جایگاه استاد در آیینه افتخارات دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در تجلیل از مقام والای استاد و ادای احترام به روشنگران مسیر فردا، مراسمی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از اساتید پیشکسوت دانشکده داروسازی به پاسداشت نقشآفرینی اساتید در تعالی علمی و آموزشی کشور در مرکز رشد فرآوردههای دارویی دانشگاه برگزار شد.
نجات یک شهر از بحران دارویی؛ رقابت نفسگیر دانشجویان علوم پزشکی در مسابقه گروهی «Last Pulse»
به مناسبت هفته آموزش و در یک رویداد علمی هیجانانگیز، دانشجویان علوم پزشکی در قالب تیمهای سهنفره، در مسابقه گروهی «Last Pulse» به رقابتی داغ برای نجات یک شهر گرفتار در بحران میکروب مقاوم به درمان میپردازند. این مسابقه فرصتی بینظیر برای دانشجویان علوم پزشکی است تا توان علمی، ذهن تحلیلی و مهارت کار گروهی خود را محک بزنند.
پیام تبریک رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد
دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی، در پیامی دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، روز معلم و بزرگداشت مقام استاد را تبریک گفت.
مستند «خونآشام نامرئی (سل)» در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نمایش درآمد
روایتی مستند از یکی از قدیمیترین و مرموزترین دشمنان بشر؛ بیماری سل، این قاتل خاموش قرنها، در مستندی آموزشی از منظر تاریخی، پزشکی و درمانی به تصویر کشیده شد؛ از دوران شکستهای پیدرپی درمان تا نقطه عطف پیروزی علم و دانش در مهار آن.
تحلیل بودجه ۱۴۰۴؛ مقدمهای برای ورود دانشگاهیان به نقد علمی ساختار مالی کشور
دکتر حامد محزونی در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت تحلیل علمی و دقیق بودجه کشور توسط دانشگاهیان تأکید کرد و آن را گامی مؤثر در پیشبینی روندهای اقتصادی و اجتماعی کشور دانست.
دکتر هانیه جلالیان: حساسیتزدایی دارویی، ضرورتی در مدیریت ایمن واکنشهای حساسیتی
نشست تخصصی داروسازی بالینی، با تمرکز بر موضوع حساسیتزدایی دارویی، ابعاد علمی و بالینی این مداخله برای تیم درمانی تشریح و مشخص شد؛ این رویکرد در شرایط حساس به تیم درمانی امکان میدهد بدون قطع داروی اصلی، روند درمان بیمار را ایمن و مؤثر ادامه دهند.
ضرورت بهروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی دانشکده داروسازی همگام با پیشرفتهای تکنولوژی جهانی، برای حفظ جایگاه پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه علوم دارویی
دکتر محمدرضا دلنوازی، عضو هیئت علمی گروه فارماکوگنوزی و معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت تجهیز و بهروزرسانی آزمایشگاههای این دانشکده، بر لزوم حمایت مسئولین دانشگاه برای تداوم مسیر رو به پیشرفت این مجموعه علمی تاثیرگذار تاکید کرد. معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی افزود: «همگام با پیشرفتهای چشمگیر دانش داروسازی در جهان، ضروری است که دانشکده داروسازی نیز آزمایشگاههای خود را به تجهیزات روز دنیا مجهز کند، چراکه طی سالهای اخیر وقفه قابل توجهی در این بهروزرسانی ایجاد شده که باید هر چه سریعتر جبران شود.»
طرح های اثرگذار، طرح تدوین شیوه نامه جامع دارودرمانی بیماران پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سیمین دشتی خویدکی، استاد داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره طرح تدوین شیوهنامه جامع دارودرمانی بیماران پیوند کبد توضیحاتی ارائه داد. در اقدامی نوآورانه، دانشگاه علوم پزشکی تهران از اواخر سال ۹۶ تصمیم گرفت تا جهتگیری طرحهای خود را از مقاله محور به سمت پژوهشهای محصول محور سوق دهند. گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی از پیشگامان در این امر محسوب می شود. این رویکرد جدید باهدف تبدیل یافتههای تحقیقاتی به محصولات قابلاستفاده در حوزه سلامت صورتگرفته است.
آغاز ششمین دوره مسابقات فارماکاپ به مناسبت هفته سلامت در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در ششمین دوره مسابقات فارماکاپ، ۲۰ تیم منتخب فوتبال از واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی دانشکده داروسازی و در قالب یک تورنمنت جذاب، به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
آیندهنگری در آموزش داروسازی؛ نگاهی نو به تربیت نسل فردا
آیندهنگری در آموزش داروسازی؛ نگاهی نو به تربیت نسل فردا نگاه آیندهنگرانه به آموزش دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی اجتنابناپذیر به شمار میرود؛ بهویژه در حوزههایی مانند داروسازی که به طور مستقیم با سلامت جامعه و فناوریهای نوین در ارتباط است. دکتر زهرا توفیقی معاون آموزشی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره با تأکید بر اهمیت آیندهنگری در تدوین برنامههای آموزشی گفت:«ما موظفیم دانشجویان را نه فقط برای نیازهای امروز، بلکه برای جهانی آماده کنیم که پنج تا هفت سال آینده با آن مواجه خواهند شد. آیندهای که در آن تکنولوژی نقش پررنگتری نسبت به امروز ایفا خواهد کرد. وی ادامه داد: فناوریهایی مانند هوش مصنوعی تأثیر عمیقی بر آموزش، بهویژه در علوم پزشکی گذاشتهاند، اما نباید تنها به آموزش کار با ابزارها بسنده کرد. هدف باید پرورش دانشجویانی باشد که خلاق، منتقد، و توانمند در حل مسئله و یادگیری مادامالعمر باشند؛ افرادی که از فناوری استفاده کرده و مستقل تصمیم می گیرند، نه اینکه صرفا پیرو آن باشند.