دکتر مهسا کریمی: درمان استروک ایسکمیک حاد؛ وابسته به زمان و اثربخشی داروی آلتهپلاز با گذشت زمان بهطور قابلتوجهی کاهش مییابد
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، به بررسی استروک ایسکمیک (سکته مغزی) و راههای درمان آن اختصاص یافت؛ این بیماری شایعترین نوع استروک است که تأخیر در درمان آن میتواند با آسیبهای دائمی برای بیمار همراه باشد.
نخستین نشست کشوری دستیاران فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی دارویی؛ بررسی دستاوردها و آینده این رشتهها
نخستین نشست کشوری دستیاران فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی دارویی، همزمان با دومین همایش فارماکوگنوزی ایران، باهدف بررسی تازهترین دستاوردهای این دو حوزه و ایجاد بسترهای علمی مشترک در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر مریم درخشان: افزایش رؤیتپذیری مقالات علمی، عامل کلیدی در استناد بیشتر
در کارگاه تخصصی راهبردهای افزایش استناد که به همت معاونت بینالملل دانشکده داروسازی برگزار شد؛، استناد به مقالات علمی رویکردی حرفهای و مدرن در دسترسی آزاد و ارتباطات علمی شناخته شد.
دکتر علی پزشکیان: تحلیل اسناد؛ ابزاری کلیدی در پژوهشهای سیاستگذاری سلامت با رویکرد نظاممند READ
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی، مشخص شد این روش تحلیلی ساختاریافته، نهتنها دقت و عمق تحلیل را افزایش میدهد، بلکه با ادغام آن در کنار روشهای دیگری نظیر مصاحبه و مشاهده، اثربخشی این ابزارها را نیز بهبود میبخشد.
دکتر امیرحسین صابری: بازگرداندن فیزیولوژی طبیعی در زخمهای دیابتی؛ کلید طلایی درمان محسوب میشود
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی دانشکده داروسازی، درباره توسعه روشهای نوین در زمینه هیدروژلها و پزشکی بازساختی که افقهای جدیدی در درمان زخمهای دیابتی گشودهاند مطرح و مشخص شد این مواد، علاوه بر نقش در ترمیم زخم، قابلیت ارائه اطلاعات لحظهای از وضعیت زخم از طریق دادههای پتانسیومتری و اپتیکی را نیز دارند.
دومین همایش فارماکوگنوزی ایران؛ گردهمایی بزرگ اساتید، دستیاران، محققان، صنعتگران و مدیران اجرایی کشور
دومین همایش فارماکوگنوزی ایران همراه با نشست کشوری دستیاران فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی دارویی با محوریت بررسی تازهترین دستاوردهای علمی در حوزه گیاهان دارویی، داروهای طبیعی و سنتی، از ۲۲ تا ۲۴ آبان ١٤٠٣ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این رویداد سهروزه با حضور گسترده محققان، صاحبان صنایع دارویی و مدیران اجرایی و اساتید برجسته کشور همراه بود و به یکی از مهمترین گردهماییهای علمی سال تبدیل شد.
دکتر حامد سلامی: عفونت CMV در بارداری میتواند منجر به مخاطرات جدی برای مادر و جنین شود
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، به بررسی عفونت سیتومگالوویروس که شایعترین عفونت مادرزادی در نوزادان محسوب می شود اختصاص یافت؛ این عفونت میتواند منجر به آسیبهای برگشتناپذیری به جنین شود؛ ازاینرو شناسایی بهموقع در دوران بارداری و درمان مناسب آن جایگاه ویژهای دارد.
آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دوره تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این مراسم در فضایی صمیمانه و باهدف آشنایی با بخش های مختلف و پیشینه تاریخی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری نشست هماندیشی معاون آموزش تخصصی دانشکده داروسازی با نمایندگان دستیاران گروههای آموزشی
دکتر منان حاجی محمودی با بیان مسائل و نیازهای آموزشی، پژوهشی و صنفی دستیاران به ارائه راهکارهای لازم برای حل این مشکلات پرداخت.
دکتر زهرا خیری: ایمونوتراپی با فعالسازی سیستم ایمنی بدن روشی نوین در درمان سرطانهای پیشرفته محسوب می شود
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی دانشکده داروسازی، مشخص شد پروتئینهای PD-L1 که بر روی سطح سلولهای سرطانی و اگزوزومهای ترشح شده از سلولهای سرطانی وجود دارند چنانچه مهار شوند میتواند در درمان سرطانهای پیشرفته مؤثر باشد.