این گروه در سال ۱۳۸۹ در دانشکده داروسازی با مسئولیت آموزش عمومی و تخصصی در حیطه نانو تکنولوژی و علوم زیستی و دارویی به منظور فهم دقیق و بکارگیری این رشته در داروسازی تاسیس گردید .
این گروه با عضویت ۶ نفر از اعضا هیئت علمی دانشکده داروسازی آقایان دکتر حمید اکبری جور ، دکتر محمد رئوفی ، دکتر رسول دیناروند و دکتر مرتضی محمودی و به مدیریت خانم دکتر فاطمه اطیابی شروع به کار کرد . تخصص اعضا هیئت علمی این گروه در علوم مرتبط مانند فارماسیوتیکس ، فارماکولوژی ، زیست شناسی سلولی و مولکولی ، مهندسی شیمی و مواد می باشند که دارای انتشارات متعددی در مجلات معتبر جهانی با Impact Factor بالا و همچنین ثبت چند اختراع در آمریکا می باشند و بسیاری از پروژه های اجرا شده در این گروه از حمایت های ستادهای کشوری برخوردار بوده اند .
نانو فناوری دارویی گروهی بین رشته ای که هدف آن آموزش و پژوهش با هدف توسعه دانش و فن آوری نانو در زمینه های مختلف علوم پزشکی و دارویی از جمله تشخیص و درمان بیماری ها و ترمیم بافت ها و اعضا در مقیاس مولکولی در بدن می باشد . فن آوری نانو با ایجاد خواص جدید و یا بهبود خواص موجود مواد و ادغام علوم مختلف دارویی و مهندسی ، شیمی ، بیومواد و بیولوژی سلولی و مولکولی و دیگر علوم پایه موجب کاربردهای نوین و یا بهبود کارایی مواد می شود . محصول این مطالعات بکارگیری نانو ابزارها و نانو ساختارهای مهندسی شده برای ساخت ، کنترل و ردیابی درمان و ترمیم بافت ها و سلول ها و حتی ساخت بافت های جدید و آسیب دیده خواهد بود . زمینه و محورهای فعالیت این گروه در دو حیطه کلی قرار می گیرند .
۱-طراحی سیستم های نوین دارورسانی هدفمند برای تشخیص و درمان بیماری ها که عمدتا داروهای مورد استفاده در تشخیص و درمان سرطان است
۲-طراحی سیستم های ترمیم کننده و مهندسی بافت با استفاده از بیومواد و پلیمرها طرح های پژوهشی متعددی در خصوص اولویت های پژوهشی کشوری با تامین بودجه از منابع داخلی و خارجی در آزمایشگاه تجهیز شده با همین نام اجرا می گردد .
۱.تبدیل شدن به یک قطب پژوهشی از طریق دستیابی به آخرین فناوری های روز در رشته های مرتبط ، افزایش توان تخصصی جهت انجام فعالیت های پژوهشی پویا ، مولد علم ، برقراری ارتباط موثر بین المللی در زمینه تربیت پژوهشگران شاخص در حیطه تخصصی .
۲.جذب نیروی انسانی در زمینه آموزشی و پژوهشی
۳.انجام طرح های تحقیقاتی بزرگ و گروهی در راستای اولویت های بهداشتی ، سلامتی و درمانی
۴.دستیابی به دانش فناوری تولید نانوساختارهای دارویی
- تلفن : 02164121115