دکتر یاسمین یوسفی: ترکیبات طبیعی به عنوان ادجوانت واکسنها پژوهشی نوین برای تقویت پاسخ ایمنی بدن محسوب می شود
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تأکید شد که با کاهش خاصیت همولیتیک و بهینهسازی فرمولاسیونها، میتوان از ساپونینها بهطور مؤثرتر بهعنوان ادجوانت در واکسنها استفاده کرد و این امر میتواند گامی مهم در تقویت پاسخهای ایمنی بدن باشد.
دکتر سمیه موثقی: واکسنهای تحملزا با استفاده از نانوپارتیکلها تحولی بزرگ در درمان مالتیپل اسکلروزیس به وجود آوردهاند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد واکسنهای تحملزا با کاهش عوارض جانبی و تنظیم هدفمند سیستم ایمنی، افقی تازه در درمان بیماریهای خودایمنی میگشایند.
دکتر محمد عبداللهی: هوش مصنوعی در طراحی و توسعه اشکال دارویی تحولی شگرف به وجود آورده است
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، به بررسی چشمانداز هوش مصنوعی؛ در کاهش زمان و هزینه فرآیند توسعه دارو پرداخته شد.
انتشار تازههای کتابهای الکترونیکی آذرماه ۱۴۰۳ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
کتابخانه دانشکده داروسازی، باتوجهبه نیازسنجی مراجعین عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی آذرماه ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی دانشکده داروسازی آذرماه ۱۴۰۳
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی آذرماه ۱۴۰۳ که در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.
سخنرانی بینالمللی پروفسور محمد عبداللهی در وبینار COMSTECH با عنوان بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر سلامت
این رویداد علمی که به بررسی چالشهای تغییرات اقلیمی و تأثیر مستقیم و غیرمستقیم آن بر سلامت انسان و تغییر پاسخدهی به داروها میپردازد؛ ۳ دیماه ۱۴۰۳ در کشور پاکستان برگزار می شود.
دکتر مریم توسلی: نسل جدید آنتیبادیها افقهای تازهای در تشخیص و درمان سرطان میگشایند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد آنتیبادیهای نسل جدید میتوانند مسیر بهبود درمان بیماریهای پیچیده، مقاوم و نیازمند به راهکارهای نوین را هموار کنند.
بررسی ساختار بیمه سلامت و بازنگری بستههای بیمهای؛ گامی مهم برای ارتقای سیاستهای نظام سلامت کشور
در نشست علمی تخصصی گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی، تأکید شد؛ نتایج این جلسات میتواند مبنایی برای تصمیمگیریهای آینده و بهبود سیاستهای نظام بیمهای کشور بهمنظور ارتقای سلامت جامعه باشد.
دکتر اسماعیل حریریان: هر مادهای خاصیت رئولوژیک دارد که حین طراحی و کنترل و حتی در داخل بدن تحتتأثیر انواع نیروهای وارده دستخوش تنشها و واتنش ها میشود
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مطالعه رئوگرامهای حاصله از دستگاه رئومتر و تفسیر آنها، امکان رفتارشناسی مواد ویسکوالاستیک تحت تنش و یا واتنش را طی زمان با استفاده از مدلهای مکانیکی ماکسول و وویت - کلوین مشخص و تشریح میکند.
پنجمین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد
پنجمین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی، ۲۴ آذر ۱۴۰۳، همزمان با آغاز هفته پژوهش و با هدف توسعه و تدوین راهبردهای تصمیمگیری در حوزه سلامت و افزایش همکاریهای علمی بینالمللی در راستای حوزه بین رشتهای فارماکواپیدمیولوژی شروع به کار کرد تا بستری مناسب برای تعامل میان صاحبنظران داخلی و خارجی با محوریت ارتقای سلامت جامعه فراهم آورد.