دکتر مریم کیان مهر: بودجه ریزی کارآمد در حوزه سلامت منجر به افزایش بهرهوری سرمایه انسانی، رشد اقتصادی و بهبود توسعه اجتماعی در کشور می شود
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی سند بودجه کل کشور، به عنوان مقدمه ای برای ورود به بودجه مرتبط با بخش سلامت به بحث و بررسی گذاشته شد.
دکتر یحیی مرادی: استفاده از برونکودیلاتورهای کوتاه اثر استنشاقی در بیمارانی که دچار copd exacerbation شده اند توصیه می شود
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، نکات مهمی درباره نحوه برخورد با بیماران COPD (بیماری انسداد ریوی مزمن) مطرح شد.
دکتر نیلوفر هادوی: مواد هوشمند دارای ظرفیت بالایی در تشخیص پزشکی و دارورسانی از دیدگاه زیستی محسوب می شوند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی ویژگی های مواد هوشمند یا مواد پاسخ دهنده به محرک ها در کاربردهای تشخیص پزشکی و دارورسانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر مهسا توکلیان: نانوحاملها بهعنوان سیستمهای نوین دارورسانی محسوب میشوند
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی، مشخص شد نانوحاملها، میتوانند بهعنوان سیستمهای نوین دارورسانی به بهبود چالشهای موجود در فرمولاسیون داروهای طبیعی و حفظ خواص فیزیکوشیمیایی آنها کمک کنند.
دکتر شهاب دست مردی: مدیریت بیماران مالتیپل تروما یکی از چالشهای مهم در ICU است
در ژورنال کلاب داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مدیریت و درمان هایپوتنشن و برادیکاردی ناشی از شوک نوروژنیک، نخاعی و سایر مشکلات مرتبط به آن بحثوبررسی شد.
دکتر نوید روان: توجه به فلسفه علم و فناوری در فهم مسائل نظری علومانسانی داروسازی دارای اهمیت است
در ژورنال کلاب دکتر نوید روان، محقق پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، داروسازی از منظر اخلاق و فلسفه علم و فناوری به چالش کشیده شد.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی خردادماه ۱۴۰۳
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی و تخصصی خردادماه ۱۴۰۳ در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.
دکتر پریناز سادات محمودی: ملاحظات فارماکوتراپی در بیماران بدخیمی هماتولوژیک دریافتکننده متوترکسات با دوز بالا یکی از مهمترین وظایف داروساز بالینی محسوب میشود
در ژورنال کلاب گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، بیماران هماتولوژیک از لحاظ مداخلات فارماکوتراپی لازم قبل و بعد از دریافت دوزهای بالای متوترکسات مورد بررسی قرار گرفتند.
دکتر مشکات دیناروند: نانوذرات لیپیدی هدفمند برای ساخت لنفوسیت های T کایمریک (CAR-T cell) به صورت درون تن امکان مبارزه با سرطان را فراهم می کند
در این سخنرانی دستاوردهای تحقیقاتی دررابطهبا استفاده از نانوذرات لیپیدی در ایمونتراپی سرطان به بحث و تبادل نطر گذاشته شد.
توسعه سامانه هیدروژلی مبتنی بر زیست مواد حاوی میکرو ذرات پروتئینی بهمنظور ترمیم در حوزه مهندسی بافت اندودانتیکس
در ژورنال کلاب مشترک بین گروه زیست مواد دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره طراحی و ساخت سامانه نوین هیدروژلی و اثرات آن در زمینه مهندسی بافت اندودانتیکس مطالب مفیدی ارائه شد.