کارگاه تخصصی پرامپتنویسی و هوش مصنوعی مولد در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
این کارگاه در دونوبت ویژه دانشجویان دکتری تخصصی و عمومی، با هدف آموزش کاربردی، هوشمندانه و مسئولانه از مدلهای زبانی بزرگ (LLMs) در علوم پزشکی و داروسازی برگزار شد.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در نمایشگاه نگاه به آینده، دانشگاه علوم پزشکی تهران و در مصاحبههای رادیو نمایشگاه، دکتر محسن امینی، رئیس دانشکده داروسازی، به بررسی رشته داروسازی و شاخههای متنوع آن پرداخت و بر اهمیت انتخاب آگاهانه مسیر حرفهای تأکید کرد. وی با اشاره به فرصتهای گسترده در حوزه داروسازی گفت: «دانشجویان باید بر اساس علاقهمندیهای خود، گرایشهای مختلف این رشته را انتخاب کنند تا در آینده کاری و پس از سالها خدمت، از مسیر حرفهای خود رضایت داشته باشند.»
برگزاری کارگاه تخصصی LC-MS در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در راستای توسعه آموزشهای تخصصی و کاربردی در حوزه علوم دارویی کارگاه آموزشی و عملی " کاربردهای LC-MS در داروسازی و علوم زیستی" در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع متمرکز دستیاران برای نخستینبار در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
برای نخستینبار، آزمون جامع دستیاران هفت گروه آموزشی بهصورت متمرکز در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر هانیه جلالیان: مدیریت کتواسیدوز دیابتی نیازمند مایع درمانی اصولی، تنظیم الکترولیتها و تجویز انسولین وریدی با دوز کم است، درحالیکه بیکربنات تنها برای بیماران با pH زیر ۷ توصیه میشود
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، درباره کتواسیدوز دیابتی؛ چالشهای درمانی و نقش اصلاح اسیدوز در روند بهبود بیماران بحثوبررسی شد.
دکتر محمدرضا مبینی زاده: تحلیل هزینه اثربخشی تعمیمیافته؛ راهکاری نوین برای بهینهسازی نظام سلامت محسوب می شود
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی، مشخص شد این رویکرد با در نظر گرفتن ارزش واقعی داروها، به تخصیص بهینه منابع در نظام سلامت کمک میکند و میتواند تأثیر بسزایی در بهبود کیفیت زندگی بیماران و کاهش نابرابری در دسترسی به درمانهای مؤثر داشته باشد.
دکتر الهه حقیقت: کشت بافت گیاهی، آینده تولید پایدار ترکیبات ارزشمند را متحول میکند
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی، اصول و کاربردهای کشت بافت و سلولهای گیاهی مورد بررسی قرار گرفت.
تجلیل از دکتر شکوفه نیکفر در کنفرانس پایان سال دارو ۱۴۰۳؛ ارجگذاری بر یک عمر ارزشآفرینی علمی
با حضور دکتر شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از فعالان حوزه دارویی کشور از دکتر شکوفه نیکفر، استاد دانشکده داروسازی و از دانشمندان یک درصد برتر جهان، به پاس یک عمر فعالیت ارزشمند علمی و پژوهشی در عرصه دارویی کشور تقدیر شد.
دکتر نیلوفر نوحی: اقتصاد سلامت در سال ۲۰۲۵ با نوآوری، شواهد دنیای واقعی (RWE) و هوش مصنوعی متحول خواهد شد
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی، گزارش ISPOR درباره ۱۰ موضوع کلیدی در اقتصاد سلامت و بخشی از مقالات نشریه معتبر Nature مورد بررسی قرار گرفت.
سخنرانی علمی دکتر علیرضا مشاقی طبری: نگاهی به تازهترین دستاوردهای بیوفیزیک و مهندسی زیستی
دانشیار دانشگاه Leiden University کشور هلند و سرپرست گروه و محقق اصلی بیوفیزیک و مهندسی زیستی سیستمهای پزشکی مرکز دانشگاهی تحقیقات دارویی این دانشگاه، ۶ اسفند ۱۴۰۳ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.