معرفی رشته داروسازی بالینی؛ نقشآفرینی علوم دارویی در بالین بیماران؛ داروسازی بالینی، پلی بین داروسازی و درمان
دکتر حسین خلیلی مدیرگروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: «هدف رشته داروسازی بالینی؛ تربیت داروسازانی است با استفاده از دانش دارویی، به وضعیت بیمار نگاه علمی و تحلیلی داشته باشند. داروسازی نوین یعنی مشارکت فعال در چرخه روند دارودرمانی بیماران.» این گروه نقش کلیدی در گذار آموزش داروسازی از «دارومحوری» به «بیمارمحوری» داشته است.
دکتر شادی دیانتی: سیستمهای دارورسانی سلولی، پاسخی نوین به محدودیتهای فناوری نانو در انتقال دقیق دارو هستند
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، به بررسی جامع «سیستمهای دارورسانی سلولی (CDDSs)» پرداخت؛ رویکردی نوین که مرزهای فناوری نانو را پشت سر گذاشته و راهی تازه برای درمان هدفمند بیماریهایی نظیر سرطان و اختلالات التهابی گشوده است.
معرفی رشته زیست مواد دارویی، گامی نو در آموزش و پژوهشهای بینرشتهای در دانشکده داروسازی
دکتر اسماعیل حریریان، مدیر گروه زیستمواد دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ماهیت بینرشتهای این دانشکده، از توسعه و گسترش همکاریهای علمی با سایر حوزههای تخصصی خبر داد.به گفته ایشان، دانشکده داروسازی با بهرهگیری از دانشهای گوناگون در حوزههای پزشکی و غیرپزشکی، توانسته ساختاری پویا و چندبُعدی ایجاد کند که در آن تخصصها در کنار یکدیگر منجر به ارتقای دانش و فناوری میشوند.
دکتر فائزه عظیمی موحد: مدیریت مؤثر ایست قلبی نیازمند رویکردی سریع، هدفمند و هماهنگ است
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اهمیت تسلط بر جنبههای دارویی احیای قلبی ریوی در شرایط بحرانی اورژانس را مورد تأکید قرار داد.
دکتر متین بدربانی: داروسازی مدرن به سمت طراحی فرمولاسیونهای جدید برای بیماران با مشکلات جذب و هایپوتیروئیدی پیش میرود و برای موفقیت در این مسیر، همکاریهای بینرشتهای میان داروسازان و تیمهای درمانی ضروری است
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، نشان داد با گسترش موارد پیچیده در بیماریهای غدد و اختلالات جذب دارویی، نقش داروسازی بالینی و طراحی فرمولاسیونهای نوین پررنگتر از همیشه شده است؛ جایی که همکاری میان تخصصهای مختلف میتواند گره از مشکلات دیرپای درمانی بگشاید.
دکتر علی محمد علیزاده: انطباق مدلهای پیشبالینی با اهداف خاص هر مطالعه، شرط لازم برای اعتبار و اثربخشی نتایج در تحقیقات سرطان است و نباید از آن غفلت شود
در ژورنال کلاب گروه سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی نقش کلیدی مدلهای حیوانی در تحقیقات سرطان؛ مورد بحثوبررسی قرار گرفت.
برگزاری دوره آموزشی تخصصی طراحی مدل کسبوکار دارویی؛ تمرین کارآفرینی برای نسل نوآور داروسازی
در راستای توانمندسازی دانشجویان داروسازی در مسیر ورود به عرصه نوآوری و کارآفرینی، بوتکمپ تخصصی «طراحی مدل کسبوکار در حوزه داروسازی» با مشارکت فعال دانشجویان دوره عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی، متخصصان صنعت و نوآوران حوزه سلامت طی دو روز فشرده آموزشی در هتل بوتیک شمشک برگزار شد؛ رویدادی هدفمند که با تمرکز بر آموزش عملی ابزارهایی مانند بوم مدل کسبوکار، طراحی آزمایشها (DoE و QbD) و نحوه تدوین پیچدک، بستری واقعی برای شبیهسازی فرایند خلق ایده تا ارائه به سرمایهگذار فراهم ساخت و گامی مؤثر در جهت پیوند دانشگاه با زیستبوم نوآوری دارویی کشور برداشت.
دکتر محمدمهدی ثقفی: مهار ژنهای پاسخ سریع: گام نوین در درمان آلزایمر، تشنج و بیماری پارکینسون
ژورنال کلاب گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به بررسی یکی از جذابترین موضوعات روز در حوزه علوم اعصاب پرداخت: نقش مهاری ژنهای Immediate Early (پاسخ سریع) در پیشگیری و درمان بیماریهای عصبی.
سمینار آشنایی با بایومتریال؛ دریچهای نو به دنیای زیستمواد دارویی
نخستین سمینار آشنایی با تخصص بینرشتهای «زیستمواد دارویی» با هدف معرفی فرصتهای تحصیلی، پژوهشی و فناوریهای نوین در این حوزه، با حضور جمعی از اساتید برجسته گروه زیستمواد دارویی و دانش آموختگان و دانشجویان دوره عمومی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر سعید عاقبتبخیر: استفاده از هوش مصنوعی در نگارش مقالات علمی باید با شفافسازی کامل و پذیرش مسئولیت همراه باشد تا از خدشهدار شدن اعتبار علمی جلوگیری شود
در ژورنال کلاب مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موضوعی داغ و بهروز، محور گفتوگوها قرار گرفت: نقش و جایگاه هوش مصنوعی در نگارش مقالات علمی.