دکتر زهرا شریفی: اندیکاسیون و نحوه تجویز فیبرینولیتیک در بیماران دارای ترومبوز دریچه از اهمیت خاصی برخوردار است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، به این سؤال مهم پاسخ داده شد: فیبرینولیتیک در کدام دسته از بیماران دارای ترومبوز دریچه، اندیکاسیون دارد و نحوه دوزینیگ آلتپلاز در این بیماران به چه صورت است؟
دکتر فرناز محبوبی: دارودرمانی بیماران مبتلا به فشارخون مغزی چالشبرانگیز است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، برای بیماران مبتلا به فشارخون مغزی اقدامات اولیه باید بهسرعت انجام شود؛ زیرا تعلل در این شرایط موجب آسیبهای جدی به مغز میشود.
دکتر مریم کیخایی: نانو حامل های کاتالاز میتواند با کاهش هایپوکسی و تغییر فنوتیپ ماکروفاژها در محل تومور، سبب تغییر محیط تومور از فضای پروتومورال به سمت آنتی تومورال شود
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، ضرورت استفاده از نانوپارتیکلها خصوصاً نانوحاملهای کاتالاز در درمان تومورهای سرطانی بهصورت درمان ترکیبی بررسی شد.
انتشار عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی مهرماه ۱۴۰۳ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی مهرماه ۱۴۰۳ باتوجهبه نیازسنجی مراجعین کتابخانه دانشکده داروسازی منتشر شد.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی مهرماه ۱۴۰۳
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی و تخصصی مهرماه ۱۴۰۳ که در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.
دکتر فرید درکوش: صنعت داروسازی مسیر جذاب و خلاقانهای است که باوجود کمبودها جای پیشرفت زیادی دارد
در جلسه انتقال تجربه «مدیریت کارآفرینی در داروسازی»گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، دانشجویان با موقعیتهای شغلی، راههای ورود به صنعت تولیددارو و فراز و نشیبهای آن آشنا شدند.
دکتر محسن محمدی: برای حل مسائل به شیوه خلاقانه باید مهارتهای تحلیل را آموخت و خارج از چارچوبهای همیشگی فکر کرد
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی، توسعه و کاربرد مقوله خلاقیت در زندگی شخصی و سازمانی افراد مطرح و حل مسائل به شکل خلاقانه؛ بهعنوان ابزاری مهم برای کمک به تصمیمسازی و تصمیمگیری شناخته شد.
دکتر فاطمه سادات حسینی: داروهای کموتراپی خانواده تاکسان درگیریهای متنوع پوستی برای بیماران ایجاد می کنند
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مشخص شد عارضه پوستی درگیرکننده دستوپا ناشی از داروهای کموتراپی؛ موسوم به سندرم دستوپا؛ با داروهای متعددی از جمله عوامل آلکیلهکننده، تاکسانها، آنتی متابولیتها و مهارکنندههای تیروزین کیناز رخ میدهد.
انتشار نخستین ترجمه کتاب ضروریات سمشناسی کاسارت در گروه سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین و جامعترین ترجمه ویراست چهارم کتاب «Casarett & Doull's Essentials of Toxicology» شامل مبانی و مفاهیم حیاتی سمشناسی منتشر شد.
دکتر حسنیه تاجرزاده، الگویی الهامبخش برای همه دانشگاهیان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم بزرگداشت پروفسور حسنیه تاجرزاده، از او به عنوان الگویی برجسته برای تمام دانشگاهیان یاد و ابراز امیدواری کرد که جامعه دانشگاهی بتواند از دانش و تجربیات ارزشمند این اساتید گرانقدر بهرهمند شود و راه خدمت به دانشگاه و کشور را همچون آنها دنبال کند.