نشریه علمی فرهنگی و دانشجویی فرادارو در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر شد
این نشریه باهدف معرفی و آشنایی با دانش سمشناسی و داروشناسی به بررسی آخرین دستاوردها و چالشهای حوزه سمشناسی محیطی میپردازد.
آغاز به کار سلسله سمینارهای گروه شیمی دارویی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
سمینار این هفته گروه شیمی دارویی با عناوین کاربرد هوش مصنوعی در اکتشاف دارو و معرفی پروتئین SOS1 و مهارکنندههای آن در دانشکده داروسازی برگزار شد.
دکتر یوسفی: شناسایی و پیشبینی بیماریهای زوال مغزی نکته قابلتوجهی در تحقیق رادیو داروهای تشخیصی محسوب میشود
استاد و رئیس بخش داروسازی هستهای دانشکده پزشکی دانشگاه فیلیپس ماربورگ آلمان به همراه گروه تحقیقاتی خود در حال تولید و ساخت رادیو داروهای تشخیصی بیماریهای زوال مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون هستند که میتوانند سالها قبل بیماری را شناسایی و پیشبینی کنند.
برگزاری کارگاه آموزش عملی روشهای اطفا حریق در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این کارگاه بهمنظور آمادگی کارکنان واحد تأسیسات، خدمات و حراست دانشکده در تعطیلات تابستانی دانشکده داروسازی برگزار شد.
دکتر عصمت سجادی: باتوجهبه نقش درمانی فرگمنت منوکلونال آنتیبادی، میتوان با نشاندار سازی و پگیلاسیون بهعنوان سامانه تشخیص و درمان در حیطه بیماریهای نورودژنراتیو بر پایه تائوپاتی از آن استفاده کرد
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی دانشکده داروسازی، مشخص شد با استفاده از سامانه تشخیص و درمان بیماریهای نورودژنراتیو و روش تصویربرداری SPECT در آیندهای نزدیک میتوان نیاز فرد آسیبدیده مغزی به اعمال جراحی و میزان پیشرفت بیماریهایی همچون آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی را معین کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت ریسک و ایمنی در آزمایشگاه در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
کارگاه آموزشی مدیریت ریسک و ایمنی در راستای اقدامات کنترلی و اصلاحی کاهش سطح ریسک در آزمایشگاههای دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر پریسا معماری فرد: موجودات دریایی بهعنوان منبعی غنی از ترکیبات زیست فعال در تحقیقات جدید فارماکوگنوزی مورداستفاده قرار میگیرند
در ژورنال کلاب فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی، مشخص شد موجودات دریایی با داشتن فعالیتهای فارماکولوژیک گزینه مناسبی برای بررسیهای بیشتر محققان به شمار میروند.
دکتر رضا کاظمی: پلورال افیوژن از عوارض مهم دارویی است که بیتوجهی در کنترل آن میتواند روند درمان را مختل کند
در ژورنال کلاب داروسازی بالینی دانشکده داروسازی مشخص شد مدیریت این عارضه باتوجهبه علائم بالینی، نوع و درجهبندی آن نیاز به دارومانی متفاوتی دارد.
پادکست آموزشی دکتر عباس کبریایی زاده استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان مدیریت ریسک و بحران در نظام سلامت (بخش دوم)
پادکست مدیریت ریسک و بحران در نظام سلامت (بخش دوم) از دروس دوره MBA مرکز تحقیقات اقتصاد و مدیریت دارو به ارائه دکتر عباس کبریایی زاده استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص یافت.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی تیرماه ۱۴۰۳
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی و تخصصی تیرماه ۱۴۰۳ در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.