نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد
در نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان بر لزوم مشارکت همهجانبه و همبستگی اساتید، دانشجویان و کارکنان جامعه دانشگاهی در انتخابات تأکید شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با عنوان انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، به همت بسیج اساتید دانشکده داروسازی و رابط هماندیشی استادان دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده داروسازی با حضور دکتر محسن امینی رئیس دانشکده، دکتر اسماعیل حریریان استاد فارماسیوتیکس و رئیس بسیج اساتید دانشکده، حجتالاسلام حسن زندهدل معاون فرهنگی و اجتماعی بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه، دکتر عباس کبریایی زاده استاد اقتصاد و مدیریت دارویی، دکتر محمدتقی بیگ محمدی عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی، دکتر مریم بعیری دانشیار سمشناسی و داروشناسی، دکتر محمد اکرمی عضو هیئت علمی گروه زیست مواد دارویی و جمعی از اساتید و کارکنان دانشکده ۲ اسفند ۱۴۰۲ در دانشکده داروسازی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر اسماعیل حریریان رئیس بسیج اساتید دانشکده، با بیان اینکه مسئله انتخابات یک مسئله الهی است، گفت: در اصل ششم قانون اساسی همه چیز بر اساس حق رأی تبیین شده و یکی از مولفههای نظام جمهوری اسلامی نیز حق رأی است.
رئیس بسیج اساتید دانشکده، آگاهسازی خانواده دانشکده داروسازی از وضعیت حساس کشور را یکی از اهداف این جلسه خواند و گفت: اهمیت شرکت در انتخابات و نقش پر رنگ تکتک افراد در این مشارکت موضوع بسیار مهمی است که آگاهی از آن موجب همبستگى بیشتر بین اقشار مختلف جامعه دانشگاهی خواهد شد.
در ادامه دکتر عباس کبریایی زاده بزرگترین آسیب به انتخابات را دوقطبی شدن جامعه بهجای رسمیت دادن به تفکرهای متنوع دانست و افزود: این شکاف در شأن ملت و نظام جمهوری اسلامی نیست و نباید رأی ندادن تبدیل به یک جریان شود؛ زیرا به کشور آسیب خواهد زد؛ به همین دلیل باید تندرویهای داخلی کنترل شود و تنوع سلایق پذیرفته شود تا نفوذ خارجی که خیر و صلاح کشور را نمیخواهند مهار شود و این همان جایی است که کار را برای کسانی که دل در گرو کشور دارند سخت میکند.
استاد مدیریت و اقتصاد دارو دانشکده داروسازی با یادآوری فداکاریهای اساتیدی همچون دکتر شفیعی، دکتر فرسام و دکتر قنبرپور در دوران دفاع مقدس گفت: ما به گذشته داروسازی خود میبالیم، آن زمانی که ملعونانی که دم از حقوق بشر میزدند از ورود داروهای موردنیاز در جنگ دریغ میکردند؛ باهمت والای این عزیزان آنتی دوت های سلاحهای شیمیایی برای مجروحان در همین دانشکده ساخته شد.
ایشان ادامه داد: ما امیدواریم وضعیت داروسازی از امروز بهتر شود و افراد تأثیرگذار در این زمینه وارد مجلس شوند و همانطور که قبلاً نیز گفتهام بخشهای زیادی از مواد برنامه هفتم توسعه، آینده نظام سلامت را با خطر مواجه میکند و انتظار است که مجلس آتی این بندهای مخاطرهآمیز را حذف کند.
دکتر محمدتقی بیگ محمدی عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی درباره مفهوم ولایت مطلقه فقیه و بصیرت مداری توضیحات کاملی ارائه داد و گفت: آیا اگر جامعه آن زمان مدینه، بصیرت داشت، حضرت علی (ع) مأمور به سکوت میشد، آیا برای هر امری رهبر جامعه باید ورود کند یا افراد خاصی که در کنار ایشان هستند باید آنقدر بصیرت و آگاهی داشته باشند که نیاز به ورود ایشان نباشد. همانطور که حضرت علی (ع) نمیگذاشت از پیامبری خرج شود و خودشان را برای پیامبر (ص) خرج میکرد.
عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی ادامه داد: به نظر بنده این جا همان خط باریک بصیرت است که بفهمیم که کجا باید جلو برویم و بهاصطلاح کار انجام دهیم تا از رهبری خرج نشود و دیگر این که جایی که رهبری امر مهمی را بیان میکنند دیگر اما و اگر نیاوریم و تابع مطلق باشیم.
وی افزود: مبحث دیگری که در چند سال اخیر مطرح شده بحث "خالصسازی" است. این مسئله برخلاف توصیههای مقام معظم رهبری است، زیرا طبق فرموده ایشان در تمامی دورهها همه سلایق و گرایشهای مختلف باید در انتخابات مشارکت کنند و از دوقطبیسازی پرهیز کنیم.
دکتر بیگ محمدی با بیان این که اگر مسئله خالصسازی در سازمانها و یا حتی در مجلس اتفاق بیفتد دیگر آن پویایی لازم وجود ندارد؛ گفت: باید برای مردم تنوع در انتخابها را ایجاد کرد و بهترین راه مقابله با این بحث شرکت در انتخابات است و نباید اجازه بدهیم تنها گرایشهای خاصی به مجلس راه پیدا کنند و افرادی که دغدغهمند نظام و انقلاب هستند و کاری از دستشان برمیآید وارد مجلس بشوند.
حجتالاسلام حسن زندهدل معاون فرهنگی و اجتماعی بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه با اشاره به این که انتخابات در اصل همان بیعت در زمان اهلبیت است؛ گفت: آیه ۱۰ سوره فتح بهعنوان یک اصل و سند در این مورد آمده است: ای پیغمبر همانا مؤمنانی که با تو بیعت میکنند جز این نیست که باخدا بیعت میکنند، دست خداست بالای دست آنها، پس از آن هر که نقض بیعت کند بر زیان و هلاک خویش به حقیقت اقدام کرده و هر که به عهدی که باخدا بسته است وفا کند بهزودی خدا به او پاداش بزرگ عطا خواهد کرد. این آیه نشان میدهد حتی در زمان پیامبر (ص) که بیشتر مردم ایشان را قبول داشتند نیز موضوع بیعت تکرار میشد و تکرار بعضی وقایع همانند انتخابات درست است و خداوند متعال با آوردن این آیه تأکید میکند تنها دانستن کافی نیست و به دنبال آن عمل صالح لازم است.
دکتر محمد اکرمی عضو هیئت علمی گروه زیست مواد دارویی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری در خصوص ترویج جهاد تبیین گفت: با توجه به اوضاع حساس منطقه و هجمه دشمنان خارجی، ما به عنوان جامعه دانشگاهی باید با آگاه سازی یأس و ناامیدی را درحوزه فعالیت های خود از بین ببریم و احساس همدلی و امید را در دل دانشجویان زنده کنیم.
عضو هیئتعلمی گروه زیست مواد دارویی افزود: با مطالبهگری درست در قالب برگزاری جلسات بحث و گفتگو در حیطههای مختلف کاری و اجتماعی در محیط دانشگاه و تمرکز بر روی راهکارهای عملی میتوان برای پیشرفت و آبادانی کشور گامهای بلندی برداشت.
دکتر محمد اکرمی عضو هیئت علمی گروه زیست مواد دارویی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری در خصوص ترویج جهاد تبیین گفت: با توجه به اوضاع حساس منطقه و هجمه دشمنان خارجی، ما به عنوان جامعه دانشگاهی باید با آگاه سازی یأس و ناامیدی را درحوزه فعالیت های خود از بین ببریم و احساس همدلی و امید را در دل دانشجویان زنده کنیم.
عضو هیئتعلمی گروه زیست مواد دارویی افزود: با مطالبهگری درست در قالب برگزاری جلسات بحث و گفتگو در حیطههای مختلف کاری و اجتماعی در محیط دانشگاه و تمرکز بر روی راهکارهای عملی میتوان برای پیشرفت و آبادانی کشور گامهای بلندی برداشت.
ارسال به دوستان