معرفی رشته فارماکوگنوزی، تحول در آموزش فارماکوگنوزی؛ نگاهی نو به داروسازی گیاهی در مسیر آینده
در راستای بهروزرسانی آموزش و ارتقای جایگاه رشتههای تخصصی داروسازی، دکتر مهناز خانوی، مدیر گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از بازنگری در کوریکولوم آموزشی داروسازی و نقش روزافزون فارماکوگنوزی در آینده نظام سلامت کشور خبر داد. دکتر خانوی با تأکید بر اهمیت این رشته گفت: «فارماکوگنوزی بهعنوان شاخهای مهم از داروسازی که با شناسایی، استخراج و کنترل کیفی مواد مؤثره گیاهان دارویی سر و کار دارد، نقش کلیدی در توسعه داروهای طبیعی و گیاهی ایفا میکند.» مدیر گروه فارماکوگنوزی ادامه داد: «دانشجویان این رشته در زمان فارغالتحصیلی باید توانایی استانداردسازی و کنترل کیفیت عصارهها، اسانسها و گیاهان خام را داشته باشند، همچنین، مهارت در تولید فرمولاسیونهای گیاهی نیز بهعنوان یکی از الزامات آموزشی مطرح شده است.» وی افزود: «در برنامههای آینده این رشته، حرکت بهسوی فناوریهای نوین، بهرهگیری از روشهای پیشرفته استخراج مواد مؤثره و طراحی محصولات مبتنی بر گیاهان دارویی در اولویت قرار دارد.
معرفی رشته فارماسیوتیکس، تحلیل چشمانداز و چالشهای این رشته
دکتر علیرضا وطن آرا، مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با نگاهی جامع به تبیین ابعاد گوناگون این شاخه از داروسازی پرداخت و به فعالیتها، جایگاه شغلی و حرفهای دانشآموختگان، چالشها و افقهای پیشروی این رشته تخصصی اشاره کرد. دکتر وطن آرا با بیان این که اهمیت این شاخه از داروسازی در بهبود کیفیت داروها و فرآیندهای تولید آنها، همچنین جایگاه ویژه آن در صنعت داروسازی و سلامت حائز اهمیت است؛ افزود: «فارماسیوتیکس به عنوان یکی از رشتههای کلیدی در داروسازی، نقش بسیار مهمی در طراحی و تولید داروها و مبحث اقتصاد دانش بنیان ایفا میکند. مدیر گروه فارماسیوتیکس در ادامه با برشمردن برخی چالشهای پیش روی این حوزه از جمله نیاز به توسعه زیرساختهای فناورانه، بهروزرسانی دانش فنی و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای هدفمند و سیاستگذاریهای دقیق، چشمانداز روشنی در انتظار این حوزه باشد.
پیام دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرا رسیدن سال نو
دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی آغاز سال جدید را تهنیت گفت.
انتشار شماره دوم نشریه علمی و دانشجویی «فرادارو» در دانشکده داروسازی؛ دریچهای نو به دنیای سمشناسی و داروشناسی
دومین شماره نشریه علمی، فرهنگی و دانشجویی «فرادارو» که با تلاش دستیاران گروه سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی تدوین شده است، به بررسی جدیدترین مباحث علمی، پژوهشی و فرهنگی در این حوزه می پردازد.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در نمایشگاه نگاه به آینده، دانشگاه علوم پزشکی تهران و در مصاحبههای رادیو نمایشگاه، دکتر محسن امینی، رئیس دانشکده داروسازی، به بررسی رشته داروسازی و شاخههای متنوع آن پرداخت و بر اهمیت انتخاب آگاهانه مسیر حرفهای تأکید کرد. وی با اشاره به فرصتهای گسترده در حوزه داروسازی گفت: «دانشجویان باید بر اساس علاقهمندیهای خود، گرایشهای مختلف این رشته را انتخاب کنند تا در آینده کاری و پس از سالها خدمت، از مسیر حرفهای خود رضایت داشته باشند.»
برگزاری کارگاه تخصصی LC-MS در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در راستای توسعه آموزشهای تخصصی و کاربردی در حوزه علوم دارویی کارگاه آموزشی و عملی " کاربردهای LC-MS در داروسازی و علوم زیستی" در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
گالری عکس ۲ غرفه دانشکده داروسازی در نمایشگاه نگاه به آینده
غرفه دانشکده داروسازی در نمایشگاه "نگاه به آینده" که به مناسبت ۱۷۳ سال درخشش دانشگاه علوم پزشکی تهران از مبدأ دارالفنون و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه از ۱۳ تا ۱۵ بهمن در سالن شهدای دانشکده پزشکی برگزار شد، فرصتی بینظیر برای معرفی دستاوردها و نقشآفرینی ماندگار دانشکده داروسازی در راستای توسعه علم و صنعت داروسازی کشور، فراهم کرد.
گالری عکس ۱ غرفه دانشکده داروسازی در نمایشگاه نگاه به آینده
غرفه دانشکده داروسازی در نمایشگاه "نگاه به آینده" که به مناسبت ۱۷۳ سال درخشش دانشگاه علوم پزشکی تهران از مبدأ دارالفنون و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه از ۱۳ تا ۱۵ بهمن در سالن شهدای دانشکده پزشکی برگزار شد، فرصتی بینظیر برای معرفی دستاوردها و نقشآفرینی ماندگار دانشکده داروسازی در راستای توسعه علم و صنعت داروسازی کشور، فراهم کرد.
غرفه دانشکده داروسازی؛ تلفیق اصالت، افتخار، نوآوری و همدلی در نمایشگاه گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دیوارهای غرفه دانشکده داروسازی همچون پنجرهای به گذشته و حال، روایتگر مسیر پرشکوهی از "مدرسه دواسازی تا دانشکده داروسازی" بود. از دیوار افتخارات و رتبههای جهانی گرفته تا معرفی دستاوردهای فناورانه در صنعت داروسازی و تحول آموزش با بهرهگیری از هوش مصنوعی همهوهمه نشان داد که این دانشکده نهتنها ریشه درگذشتهای پرافتخار دارد، بلکه با گامهایی استوار، در مسیر آیندهای درخشان و تحولآفرین در حرکت است.
۱۴ بهمنماه ۱۴۰۳ یادواره شهدای داروساز: تجلیل از ایثار، همگام با علم و خدمت بهسلامت جامعه
همزمان با خجسته میلاد اسوه ایثار و رشادت حضرت امام حسین (ع) و ایام مبارک دهه مبارک فجر، یادواره شهدای داروساز در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.