دکتر حسین خلیلی: در بحران ۱۲ روزه کشور، داروسازان بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خط مقدم ایستادند
داروسازان بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضوری داوطلبانه، منسجم و مؤثر، نقشی کلیدی در تداوم ارایه خدمات مراقبتهای دارویی، پشتیبانی تأمین داروها و تجهیزات حیاتی و مدیریت شرایط بحرانی ایفا کردند؛ حضوری بیوقفه در بخش های بالینی، داروخانههای بیمارستانی، درمانگاههای فارماتراپی، در کنار تیمهای پزشکی که نشان داد داروسازی بالینی، نه در حاشیه، بلکه در خط مقدم نظام سلامت ایستاده است.
با گامی نیکوکارانه اتاق کمکهای اولیه و امداد در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد و افتتاح شد
دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ایجاد اتاق کمکهای اولیه و امداد، گامی ضروری در راستای ارتقای ایمنی و سلامت محیط آموزشی خود برداشت؛ اقدامی ارزشمند که با همت و حمایت یکی از دانشآموختگان باسابقه دانشکده، دکتر طاهره نظری، به ثمر نشست.
«مرهم قاف»؛ افسانهای از دل شاهنامه تا قلب داروسازی مدرن
«مرهم قاف» اثباتی بود بر اینکه آموزش داروسازی، میتواند از چارچوب کلاسهای سنتی فراتر رفته و با بهرهگیری از عناصر داستان، تخیل و چالشهای عملی، تجربهای عمیق، متفاوت و بهیادماندنی برای دانشجویان خلق کند.
معرفی رشته داروسازی بالینی؛ نقشآفرینی علوم دارویی در بالین بیماران؛ داروسازی بالینی، پلی بین داروسازی و درمان
دکتر حسین خلیلی مدیرگروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: «هدف رشته داروسازی بالینی؛ تربیت داروسازانی است با استفاده از دانش دارویی، به وضعیت بیمار نگاه علمی و تحلیلی داشته باشند. داروسازی نوین یعنی مشارکت فعال در چرخه روند دارودرمانی بیماران.» این گروه نقش کلیدی در گذار آموزش داروسازی از «دارومحوری» به «بیمارمحوری» داشته است.
برگزاری دوره آموزشی تخصصی طراحی مدل کسبوکار دارویی؛ تمرین کارآفرینی برای نسل نوآور داروسازی
در راستای توانمندسازی دانشجویان داروسازی در مسیر ورود به عرصه نوآوری و کارآفرینی، بوتکمپ تخصصی «طراحی مدل کسبوکار در حوزه داروسازی» با مشارکت فعال دانشجویان دوره عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی، متخصصان صنعت و نوآوران حوزه سلامت طی دو روز فشرده آموزشی در هتل بوتیک شمشک برگزار شد؛ رویدادی هدفمند که با تمرکز بر آموزش عملی ابزارهایی مانند بوم مدل کسبوکار، طراحی آزمایشها (DoE و QbD) و نحوه تدوین پیچدک، بستری واقعی برای شبیهسازی فرایند خلق ایده تا ارائه به سرمایهگذار فراهم ساخت و گامی مؤثر در جهت پیوند دانشگاه با زیستبوم نوآوری دارویی کشور برداشت.
تست آهوان
دیدار بهاری دو دانشکده بزرگ داروسازی؛ همدلی برای توسعه آموزش و پژوهش در حوزه اقتصاد و مدیریت دارو دکتر شکوفه نیک فر
تحول در آموزش داروسازی؛ اولین پنل فدراسیون اقتصاد سلامت برگزار شد
در این پنل علمی، ضرورت اصلاح ساختار آموزشی رشته داروسازی، همگامسازی با استانداردهای جهانی، تقویت مهارتهای عملی دانشجویان و نقش فناوریهای نوین در آینده آموزش، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
جایزهای برای درخشش در مرزهای علم
دکتر محمد عبداللهی، استاد برجسته دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان دانشمند برگزیده علمی کشور در شصت و سومین دوره جایزه البرز نخبگانی ۱۴۰۴ معرفی شد
جایزه البرز نخبگانی، از معتبرترین رویدادهای علمی کشور، هر ساله با هدف تجلیل از چهرههای اثرگذار در عرصه علم و پژوهش برگزار میشود. در بخش «دانشمند برگزیده علمی کشور»، این جایزه به پژوهشگرانی تعلق میگیرد که نهتنها با تولید و انتشار مقالات علمی معتبر در سطح بینالمللی، بلکه با نقشآفرینی فعال در توسعه دانش و فناوری، مسیر علم را در کشور هموار کردهاند. این عنوان، نماد قدرشناسی از تلاشهای بیوقفه و اثرگذار اندیشمندان ایرانی است که مرزهای دانش را گسترش میدهند.
تجلیل از کارشناسان آزمایشگاهی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با روز علوم آزمایشگاهی
به مناسبت سیام فروردینماه، روز علوم آزمایشگاهی و همزمان با سالروز تولد حکیم جرجانی، مراسمی با هدف قدردانی از کارشناسان آزمایشگاههای دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
پیام دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرا رسیدن سال نو
دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی آغاز سال جدید را تهنیت گفت.