دکتر الهه حقیقت: کشت بافت گیاهی، آینده تولید پایدار ترکیبات ارزشمند را متحول میکند
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی، اصول و کاربردهای کشت بافت و سلولهای گیاهی مورد بررسی قرار گرفت.
تجلیل از دکتر شکوفه نیکفر در کنفرانس پایان سال دارو ۱۴۰۳؛ ارجگذاری بر یک عمر ارزشآفرینی علمی
با حضور دکتر شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از فعالان حوزه دارویی کشور از دکتر شکوفه نیکفر، استاد دانشکده داروسازی و از دانشمندان یک درصد برتر جهان، به پاس یک عمر فعالیت ارزشمند علمی و پژوهشی در عرصه دارویی کشور تقدیر شد.
دکتر نیلوفر نوحی: اقتصاد سلامت در سال ۲۰۲۵ با نوآوری، شواهد دنیای واقعی (RWE) و هوش مصنوعی متحول خواهد شد
در ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت داروی دانشکده داروسازی، گزارش ISPOR درباره ۱۰ موضوع کلیدی در اقتصاد سلامت و بخشی از مقالات نشریه معتبر Nature مورد بررسی قرار گرفت.
سخنرانی علمی دکتر علیرضا مشاقی طبری: نگاهی به تازهترین دستاوردهای بیوفیزیک و مهندسی زیستی
دانشیار دانشگاه Leiden University کشور هلند و سرپرست گروه و محقق اصلی بیوفیزیک و مهندسی زیستی سیستمهای پزشکی مرکز دانشگاهی تحقیقات دارویی این دانشگاه، ۶ اسفند ۱۴۰۳ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
پروپوزالهای تصویب شده دوره دکتری عمومی و تخصصی دانشکده داروسازی بهمنماه ۱۴۰۳
پروپوزالهای دوره دکتری عمومی و تخصصی بهمنماه ۱۴۰۳ که در شورای پژوهشی دانشکده داروسازی به تصویب رسید.
دکتر سید شایان سیدزاده: سرمایهگذاری در حوزه شبیهسازی آینده داروسازی را متحول کرده و کیفیت و دسترسی به داروهای نوین را بهبود میبخشد
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، مشخص شد، شبیهسازی و مدلسازی نهتنها تحولی شگرف در صنعت داروسازی ایجاد کرده، بلکه بهعنوان یک کاتالیزور قدرتمند، مسیر توسعه و نوآوری را هموار کرده است.
انتشار تازههای کتابهای الکترونیکی بهمنماه ۱۴۰۳ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
کتابخانه دانشکده داروسازی، باتوجهبه نیازسنجی مراجعین عناوین تازههای کتابهای الکترونیکی بهمنماه ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
دکتر فائزه وحیدی مطلق: علم داده با یادگیری ماشین موجب پیشرفت تحقیقات فارماکوگنوزی شده و مسیر کشف ترکیبات دارویی مؤثر را بهینه میکند
در ژورنال کلاب گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی، مشخص شد علم داده باقدرت تحلیل پیشرفته، تحولی شگرف در دستیابی به درمانهای هدفمند، افزایش دقت نتایج و کاهش هزینههای تحقیقاتی را به همراه دارد.
دکتر داور نیکزاده: فناوری نانو، افقی نوین در درمان زخمهای دیابتی و بهبود کیفیت زندگی بیماران است
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مشخص شد فناوری نانو با ارائه درمانهای هدفمند و طولانیمدت، چشم اندازهای جدیدی را در درمان زخمهای مزمن دیابتی گشوده و کیفیت زندگی بیماران را متحول میکند.
دکتر نیلوفر نقی گنجی: بیومتریالهای پیشرفته باقابلیت تشخیص و درمان همزمان، نقش مهمی در افزایش کیفیت زندگی بیماران و کاهش هزینههای درمانی دارند
ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، با محوریت " بیومتریالهای تراگنوستیک: ترکیبی از تشخیص و درمان برای زخمهای عفونی" به بررسی فناوریهای نوین در حوزه پانسمانهای هوشمند زخم پرداخت.