تامز هیستوری: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران زادگاه فناوریهای نوین دارویی در کشور است
در آستانه برگزاری مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباس کبریایی زاده، استاد فارماکولوژی دانشکده داروسازی، با نگاهی عمیق به تاریخچه رشته داروسازی از دارالفنون تا دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح همافزایی علم طب و داروسازی پرداخت. او از نقش بیبدیل این دو حوزه در ارتقای امید به زندگی و افزایش طول عمر مردم یادکرد. دکتر کبریایی زاده همچنین به نقشی تاریخی و سرنوشتساز دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: در دوران جنگ جهانی دوم، اساتید دانشکده داروسازی از مهمترین حامیان ارتش ایران بودند؛ بسیاری از فرمولهای دارویی در بخش دارویی امیرآباد ساخته میشد. همچنین در جنگ تحمیلی نیز، زمانی که عراق از سلاحهای شیمیایی استفاده میکرد، این اساتید داروسازی بودند که با تلاش بیوقفه، آنتیدوتها را تهیه کردند و گامی حیاتی در حفظ جان انسانها برداشتند.
تامز برند: «ساخت داروی بیماران شیمیایی در دانشگاه علوم پزشکی تهران» برای اولینبار در کشور
زوایای اخلاقی و علمی مرحوم دکتر عباس شفیعی در نوع خود بینظیر بود؛ خدمات ارزشمند ایشان در ۸ سال دفاع مقدس و بهخصوص پس از حملات شیمیایی عراق، وی را به مطالعه و آزمایش بر روی گازهای شیمیایی و راههای خنثیسازی آنها ترغیب کرد و حاصل تحقیقات خود را در اختیار نهادهای مربوطه قرار داد. استاد شفیعی موفق به دریافت جوایز و عناوین علمی متعددی از جمله مشاور سازمان جهانی بهداشت در کنوانسیون منع استفاده از سلاحهای شیمیایی در سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴ میلادی شد. بهپاس زحمات و تلاشهای علمی در چهارمین دوره همایش چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۳ بهعنوان چهره ماندگار علم پزشکی انتخاب شد. روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش سوم
دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد. «نامه دانشکده پزشکی» از مهمترین نشریات دانشگاه تهران و اکنون مهمترین نشریه دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب میشود و اولین نشریه دانشگاهی ایران به شمار میرود در شمارههای اول آن گزارشی از پیوندهای قرنیه پروفسور شمس که گام درست و مؤثری برای پیشبرد علم پزشکی بوده، منتشر شده است و عباس ادهم، حبیب عدل، علیاکبر فلاتی، سعید مالک و دکتر قاسم غنی هیئت تحریریه این نشریه بودهاند.
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش دوم
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران چنین گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد.
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش اول
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران روابطعمومی دانشکده داروسازی، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران چنین گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد.