• تاریخ انتشار : 1402/12/23 - 15:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سخنرانی دکتر هومن کاظم‌زاده دانشجوی دکترای تخصصی شیمی دارویی دانشکده داروسازی با عنوان کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی

در مجموعه سخنرانی‌های پیام دارالفنون (تامز تاک) دکتر هومن کاظم‌زاده درباره کاربرد هوش مصنوعی در بالین مباحث ارزنده‌ای ارائه کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، دکتر هومن کاظم‌زاده دستیار تخصصی شیمی دارویی دانشکده داروسازی ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در برنامه تامز تاک با موضوع کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی در سالن دارالفنون ستاد مرکزی و در کنار اساتیدی همچون دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط‌عمومی دانشگاه، دکتر محبوبه خباز مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه و دکتر رضا صفدری مدیرگروه مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه، به ارائه سخنرانی پرداخت.
 دکتر کاظم‌زاده در این برنامه درباره موضوعاتی همچون:
شبکه‌های عصبی بازگشتی و ترانسفورمرها: کاربردها در پرونده‌های سلامت الکترونیک برای دستیابی به پزشکی شخصی‌سازی‌شده، پردازش زبان طبیعی بالینی و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بالینی
شبکه‌های عصبی پیچشی: پردازش تصاویر پزشکی، جراحی هدایت شده با تصویر
شبکه‌های مولد تخاصمی: تولید تصاویر پزشکی و تبدیل تصاویر پزشکی به یکدیگر
و شبکه‌های عصبی گراف و یادگیری تقویتی: رباتیک در علوم پزشکی مطالب مفیدی بیان کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,شیمی دارویی,سمینار