پنجمین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد
پنجمین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی، ۲۴ آذر ۱۴۰۳، همزمان با آغاز هفته پژوهش و با هدف توسعه و تدوین راهبردهای تصمیمگیری در حوزه سلامت و افزایش همکاریهای علمی بینالمللی در راستای حوزه بین رشتهای فارماکواپیدمیولوژی شروع به کار کرد تا بستری مناسب برای تعامل میان صاحبنظران داخلی و خارجی با محوریت ارتقای سلامت جامعه فراهم آورد.
گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
زندگی، جریان بیپایان تلاش و پویایی است
مراسم بزرگداشت روز دانشجو به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری دفتر توسعه آموزش و تشکلهای دانشجویی دانشکده و با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده، دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، سایر معاونان دانشکده، اساتید و دانشجویان ۲۰ آذر در تالار رازی این دانشکده برگزار شد.
رونمایی از اتاق اساتید پیشکسوت یادمان استاد فقید دکتر عباس شفیعی و اتاق اساتید میهمان در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
همزمان با دوازدهم اردیبهشت و نکوداشت مقام استاد، از اتاق اساتید پیشکسوت و میهمان در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد.
جشن بهار با چاشنی شور و نشاط در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
تقابل مهیج بازی دوستانه گل کوچیک بین تیم منتخب اساتید و دانشجویان از برنامههای پر طرفدار این جشن بود.
برگزاری جشن بهار در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران دهم اردیبهشت ۱۴۰۳
شورای صنفی دانشکده داروسازی بهمنظور ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان جشن بهار را در بخشهایی جذاب طراحی و برگزار خواهد کرد.
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش سوم
دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد. «نامه دانشکده پزشکی» از مهمترین نشریات دانشگاه تهران و اکنون مهمترین نشریه دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب میشود و اولین نشریه دانشگاهی ایران به شمار میرود در شمارههای اول آن گزارشی از پیوندهای قرنیه پروفسور شمس که گام درست و مؤثری برای پیشبرد علم پزشکی بوده، منتشر شده است و عباس ادهم، حبیب عدل، علیاکبر فلاتی، سعید مالک و دکتر قاسم غنی هیئت تحریریه این نشریه بودهاند.
برگزاری کارگاه طراحی آموزش اثربخش با نرمافزارهای کاربردی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاونت آموزش تخصصی دانشکده داروسازی باهدف بهروز بودن و استفاده دانشجویان از نرمافزارهای تعاملی در آموزش اقدام به برگزاری این کارگاه آموزشی کاربردی کرد.
نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد
در نشست هماندیشی اساتید دانشکده داروسازی با موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان بر لزوم مشارکت همهجانبه و همبستگی اساتید، دانشجویان و کارکنان جامعه دانشگاهی در انتخابات تأکید شد.
تامز برند: بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران بخش دوم
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران در بررسی نشریات پزشکی معاصر ایران چنین گفت: از زمان آغاز دارالفنون به بعد یکی از جریاناتی که در کشور شکل گرفت؛ جریانات تألیف، ترجمه و تدوین کتاب بود و همزمان تألیف نشریات مختلف نیز به فواصل مختلف ماهانه یا دوماهنامه یا چند هفته یکبار با موضوعات سلامتمحور و پزشکی منتشر میشد.
کارگاه شناسایی خطرات آزمایشگاهی و راههای اطفا حریق در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
این کارگاه برای آشنایی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲، دستیاران گروههای آموزشی، کارشناسان آزمایشگاه و کارکنان دانشکده داروسازی برگزار شد.