نشست مدیر خیرین دانشگاه با معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی در راستای ایجاد فضای حسن‌نیت به‌منظور جذب خیرین

نشست مدیر خیرین دانشگاه با معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی به‌منظور دستیابی به راهکارهای مناسب برای برطرف‌کردن چالش‌های موجود از طریق جذب مناسب خیرین برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، نشست خیرین سلامت دانشکده داروسازی با حضور دکتر زهرا حسینی تبار مدیر خیرین دانشگاه، دکتر محمدرضا دلنوازی معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی، دکتر مرتضی پیرعلی استاد گروه شیمی دارویی دانشکده، دکتر طاهره نظری مهر دانش آموخته دانشکده و الهام ذوقی رابط خیرین سلامت دانشکده ۱۶ آبان ۱۴۰۲ در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
دکتر محمدرضا دلنوازی معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی با بیان این که وقتی مسیر خیررسانی و سازوکارهای آن شفاف باشد؛ افراد تمایل بیشتری برای صرف سرمایه‌های خود پیدا می‌کنند؛ افزود: در چنین فضایی که مملو از حسن‌نیت و اعتماد است می‌توان از ظرفیت‌ها و تجربیات دانش‌آموختگان و افرادی که  علاقه خاصی به دانشکده داروسازی دارند به‌منظور برطرف‌کردن چالش‌های موجود بهره‌مند شد.
در ادامه دکتر زهرا حسینی تبار مدیر خیرین دانشگاه با اشاره به یک مثل قدیمی که هرکس نمک کسی را می‌خورد نمک‌گیر وی می‌شود، گفت: در محیط دانشگاهی نیز این مثل به‌خوبی صدق می‌کند و می‌توان این‌طور بیان کرد که دانش‌آموختگانی که در چنین فضایی کسب علم کرده‌اند، به‌نوعی نمک‌گیر آن شده و قدم برداشتن برای تجهیز و بهبود وضعیت مکانی که بهترین سال‌های زندگی‌شان در آن سپری شده از علایق آنها محسوب می‌شود.
در ادامه حاضران به بحث و تبادل نظر پرداخته و راهکارهایی برای جذب بهتر خیرین ارائه دادند.