سخنرانی دکتر امن زاده درباره نقش محوری فارماکوگنوزی با رویکرد سلامت پایدار در دانشکده داروسازی

استاد پیشکسوت فارماکوگنوزی درباره تأثیرات گیاهان دارویی و نقش آن ها در ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از بیماری ها در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، سمینار "نقش محوری فارماکوگنوزی در سلامت پایدار" ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ به سخنرانی دکتر یعقوب امن زاده استاد پیشکسوت فارماکوگنوزی اختصاص یافت.

در این سمینار درباره موضوعاتی همچون، ویژگی‌های ساختاری سلامت پایدار در انسان، تبیین نقش محوری فارماکوگنوزی و عقلانیت در توسعه سلامت پایدار و تحقق رفاه جامعه، مبحث سلامت معنوی، رشد مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر هم‌زمان با افزایش مصرف داروهای شیمیایی، زنگ خطر بروز مشکلات اقتصادی در تأمین هزینه‌های درمان بیماری‌ها بحث‌وبررسی انجام شد.

تهیه کننده: