سرخط خبرها

دکتر محمد تکلوی: مدیریت سندرم ترک الکل از جمله چالش‌های سیستم درمان در دنیا محسوب می‌شود

جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی با محوریت بررسی دارودرمانی افراد مبتلا به سندرم ترک الکل برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، جلسات هفتگی معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی  ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ به ارائه دکتر محمد تکلوی دستیار داروسازی بالینی از بخش مسمومیت بیمارستان بهارلو با موضوع

" A 35-year-old man with alcohol withdrawal syndrome" و با راهنمایی دکتر  نفیسه علیزاده متخصص داروسازی بالینی و مسئول بخش مراقبت‌های دارویی بیمارستان بهارلو اختصاص داشت.

چکیده‌ای از  جلسه cpc دکتر تکلوی به شرح زیر است:

مدیریت سندرم ترک الکل از جمله چالش‌های سیستم درمان به‌خصوص در بیماران بستری است که معمولاً مورد مشاوره سرویس فارماکوتراپی قرار می‌گیرد.

درصد قابل‌توجهی از بیماران بستری در دنیا، از جمله بیماران جراحی و تروما در طی بستری به علت سندرم ترک الکل دچار کمپلیماسیون‌ می‌شوند، آمار مرگ‌ومیر این بیماران در بیمارستان می‌تواند تا سه برابر افزایش یابد.

این جلسه با محوریت بررسی دارودرمانی کیس سندرم ترک الکل بخش مسمومیت بیمارستان بهارلو درباره ظرافت‌های مدیریت سندرم ترک الکل، اختلالات تغذیه‌ای این بیماران، چالش‌ها و راهکارهای پیشگیری و درمان سندرم ورنیکه - کوساکوف بحث و تبادل نظر شد.