سرخط خبرها

برگزاری دیدار بهاری گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

اساتید،دستیاران و کارشناسان گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیداری صمیمی گرد هم آمدند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، در دیداری که به مناسبت آغاز سال جدید، اول اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ دکتر مهناز خانوی مدیرگروه فارماکوگنوزی ضمن آرزوی سالی پر از سلامتی و آرامش برای خانواده فارماکوگنوزی دانشکده، فعالیت‌های سال جاری گروه را در دو حیطه تقویت فرایندهای پژوهشی و تقویت ارتباطات تجارب فناورانه در گروه بیان کرد.
در ادامه از دکتر یعقوب امن زاده استاد پیش‌کسوت گروه فارماکوگنوزی، دکتر زهرا توفیقی و دکتر حمیدرضا ادهمی از اعضای هیئت‌علمی ارتقا یافته به مرتبه دانشیاری، دکتر فرید دباغیان، دکتر فائزه وحیدی و دکتر سرور فروغیان از دستیاران نمونه در سال ۱۴۰۲ و همچنین از طهمورث رمضان زاده و حسن فتحی آذر از همکاران فعال دانشکده تقدیر شد.
تهیه کننده: