برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این جشنواره به منظور آگاهی شرکتکنندگان نسبت به اهمیت انتخابهای غذایی سالم و بهبود کیفیت زندگی روزمره برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده داروسازی همزمان با افتتاح سالن غذاخوری دانشکده، جشنواره غذای سالم در راستای فرهنگسازی تغذیه سالم و ارتقای آگاهی عمومی در زمینه انتخابهای غذایی، به همت واحد HSE و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده ۲۸ آبان ۱۴۰۳ و با استقبال گرم اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این جشنواره، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران، به ارائه مطالبی درباره اهمیت استفاده روزانه از چهار گروه اصلی مواد غذایی پرداخت. وی تأکید کرد که رعایت اصول تغذیه مناسب نهتنها بهسلامت عمومی کمک میکند، بلکه نقشی کلیدی در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
این رویداد با بخش ویژهای برای تقدیر از برترینهای غذایی همراه بود که نشاندهنده توجه به خلاقیت و نوآوری در ترویج انتخابهای سالم غذایی است.
ارسال نظر