• تاریخ انتشار : 1402/11/09 - 15:38

اطلاعیه ثبت‌نام دانشجویان مهمان دکتری عمومی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲

اطلاعیه قابل‌توجه دانشجویانی که با تمدید مهمانی آنها در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت شده است.

دانشجویانی که با تمدید مهمانی آنها در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت شده؛ ضروری است از روز شنبه مورخ ۱۴/۱۱/۱۴۰۲  لغایت دوشنبه ۱۶/۱۱/۱۴۰۲ با مراجعه به سایت https://sipad.tums.ac.ir/Dashboard و تأیید اطلاعات موجود در سامانه سیپاد نسبت به تمدید شماره دانشجویی خود اقدام کنند. در صورتیکه دانشجویی در ترم گذشته در این دانشگاه مهمان نبوده و با توجه به شرایط خاص با مهمانی ایشان از نیمسال دوم ۱۴۰۲ در این دانشگاه موافقت شده باید فرم ثبت‌نام را تکمیل و کارت ملی، تمام صفحات شناسنامه و نامه دانشگاه مبدأ را اسکن نماید.

تذکر:

-به‌منظور تمدید شماره دانشجویی فعلی شما و جلوگیری از صدور شماره دانشجویی جدید مقتضی است همان شماره شناسنامه و کد ملی که قبلاً در سامانه سیپاد ثبت نموده‌اید وارد نمایید.

* ضمناً انتخاب واحد دانشجویان مهمان از روز سه‌شنبه ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ لغایت چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ است.

یادآوری می‌شود مهلت فوق قابل‌تمدید نبوده و این امور از تمدید شماره دانشجویی به‌صورت موردی پس از انقضای مهلت فوق به دلیل مشکلات سامانه معذور است.

برای دریافت فلوچارت ثبت‌نام دانشجویان اینجا را کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت آموزشی عمومی,اطلاعیه