آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دوره تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این مراسم در فضایی صمیمانه و باهدف آشنایی با بخش های مختلف و پیشینه تاریخی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، به مناسبت ورود دانشجویان جدید دوره تخصصی داروسازی مراسمی در روز دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور دکتر محسن امینی رئیس دانشکده، دکتر منان حاجی محمودی معاون آموزش تخصصی دانشکده، دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، دکتر محمدرضا خوشایند عضو هیئتعلمی گروه کنترل غذا و دارو و مسئول کمیته دستیاران دانشکده، دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، دکتر مزدا راد ملکشاهی عضو هیئتعلمی گروه زیست مواد و مسئول کمیته شبیهسازی دانشکده، دکتر فاطمه مرفه عضو هیئتعلمی گروه فارماسیوتیکس و مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده، دکتر محمدمهدی طاهری عضو هیئتعلمی گروه زیست مواد و همکاران واحد آموزش تخصصی دانشکده و جمعی از مسئولان، استادان و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر حاجی محمودی معاون آموزش تخصصی دانشکده ضمن خوشامدگویی و تبریک به نودانشجویان، از ورود آنها به دانشکده داروسازی و دانشگاه پرافتخار علوم پزشکی تهران بهعنوان موفقیتی ارزشمند یادکرد و گفت: ظرفیتهای آموزشی، پژوهشی و ادامه تحصیل در این دانشگاه بستر مناسبی برای ارتقا شغلی آیندهتان فراهم میکند و باید قدر آن را بدانید.
دکتر خوشایند مسئول کمیته دستیاران دانشکده نیز با تبریک به دانشجویان جدید از فعالیتهای این کمیته در زمینههای مختلفی مانند روش تحقیق، آمار، کارگاههای آموزشی و پژوهشی قبل و بعد از آزمون بورد و سمینارهایی در حوزه ماشین لرنینگ و وبومتریک در علوم دارویی نام برد.
سپس دکتر مزدا راد ملکشاهی مسئول کمیته شبیهسازی دانشکده با اشاره به فعالیتهای این کمیته، هدف از تشکیل آن را ایجاد محتوای شبیهسازیشده هوشمند بر اساس کوریکلوم درسی داروسازی و همچنین استفاده از واقعیت مجازی و هوش مصنوعی در توسعه و ایجاد روشهای نوین آموزشی بیان کرد و از دانشجویان علاقهمند به این حوزه دعوت به همکاری کرد.
در ادامه دکتر فاطمه مرفه مدیر دفتر توسعه آموزش از برگزاری دورههای مختلف آموزشی در دانشکده و دانشگاه خبر داد و با بر شمردن کمیتههای ارزشیابی، برنامهریزی درسی و شبیهسازی که از زیرمجموعههای واحد توسعه آموزش به شمار می روند به دانشجویان توصیه کرد که در صورت علاقهمندی در آنها شرکت کنند.
دکتر فائزه وحیدی از دستیاران تخصصی سال چهارم رشته فارماکوگنوزی و از عوامل اجرایی این مراسم، فهرستی از فعالیتهای فوقبرنامه دانشگاه از جمله امکانات کوی دانشگاه، معرفی واحد تربیتبدنی دانشگاه و محیطهای ورزشی مانند مجموعه استخر شهید توکلی واقع در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، آشنایی با سایت دانشگاه و دانشکده، کانالهای اطلاعرسانی و مرکز مشاوره دانشگاه ارائه داد.
در راستای آشنایی دانشجویان با تاریخ گرانمایه دانشگاه، تور دانشگاه گردی با ارائه توضیحات ارزنده دکتر نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد.
ایشان به دانشجویان تأکید کرد که هویت دانشکده داروسازی به دارالفنون بازمیگردد نه سال ۱۳۱۳ که دانشگاه تهران تأسیس شد و از آنان خواست تا بدانند که جا پای چه اساتید و بزرگانی از عرصه داروسازی گذاشتهاند و باید سعی کنند نهایت بهره را از این لحظات ببرند.
توضیح این که دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تشکیل حلقه علومانسانی، مباحثی همچون فلسفه، جامعهشناسی، ادبیات، هنر و تاریخ را با علم داروسازی پیوند زده تا افق نگاه دانشجویان خود را بالا برده و از این طریق با بزرگان رشته داروسازی، صنعت، مباحث فلسفی و جامعهشناسی رشته خود بیشتر آشنا شوند.
در پایان مراسم با حضور دکتر محسن امینی رئیس دانشکده و جمعی از اساتید در تالار آبنمای دانشگاه تهران از دانشجویان تخصصی دوره جدید پذیرایی به عمل آمد.
ارسال نظر