طراحی و معتبر سازی روشها و تجهیزات
کنترل فیزیکوشیمیایی داروها و فرآورده های آرایشی و بهداشتی
کینتیک شیمیایی و پایداری مواد و فرآورده های دارویی
اصول طراحی فرمولاسیون فرآورده های مکمل، غذادارو- عملی
اصول طراحی فرمولاسیون فرآورده های مکمل، غذادارو-نظری
اصول نگهداری و پایداری فراورده های خوراکی، مکمل، غذادارو، عملی
اصول نگهداری و پایداری فراورده های خوراکی، مکمل، غذادارو، نظری
تداخل دارو- غذا و نوتراویژیلانس
تضمین کیفیت فراورده های خوراکی، مکمل، غذادارو
روش های آماری پیشرفته و کمومتریکس
روش های دستگاهی و کنترل ایمنی فراورده های خوراکی،مکمل و غذادارو عملی
روش های دستگاهی و کنترل ایمنی فراورده های خوراکی،مکمل و غذادارو نظری
ساختارها و سازمان ها کنترل دارو(6)
شیمی و سم شناسی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
طراحی و معتبر سازی روش ها و تجهیزات آنالیز
فرآوری فرآوردهای خوراکی، مکمل، غذادارو عملی
فرآوری فرآوردهای خوراکی، مکمل، غذادارو نظری
کنترل فیزیکوشیمیایی فراورده های خوراکی، مکمل و غذادارو عملی
کنترل فیزیکوشیمیایی فراورده های خوراکی، مکمل و غذادارو نظری
کنترل میکروبی فراورده های خوراکی، مکمل غذا دارو نظری
کنترل میکروبی فراورده های خوراکی، مکمل، غذادارو-عملی
کنترل های ویژه آرایشی و بهداشتی 6