دکتر مهسا کریمی: درمان استروک ایسکمیک حاد؛ وابسته به زمان و اثربخشی داروی آلتهپلاز با گذشت زمان بهطور قابلتوجهی کاهش مییابد
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، به بررسی استروک ایسکمیک (سکته مغزی) و راههای درمان آن اختصاص یافت؛ این بیماری شایعترین نوع استروک است که تأخیر در درمان آن میتواند با آسیبهای دائمی برای بیمار همراه باشد.
دکتر حامد سلامی: عفونت CMV در بارداری میتواند منجر به مخاطرات جدی برای مادر و جنین شود
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، به بررسی عفونت سیتومگالوویروس که شایعترین عفونت مادرزادی در نوزادان محسوب می شود اختصاص یافت؛ این عفونت میتواند منجر به آسیبهای برگشتناپذیری به جنین شود؛ ازاینرو شناسایی بهموقع در دوران بارداری و درمان مناسب آن جایگاه ویژهای دارد.
آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دوره تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این مراسم در فضایی صمیمانه و باهدف آشنایی با بخش های مختلف و پیشینه تاریخی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر زهرا شریفی: اندیکاسیون و نحوه تجویز فیبرینولیتیک در بیماران دارای ترومبوز دریچه از اهمیت خاصی برخوردار است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، به این سؤال مهم پاسخ داده شد: فیبرینولیتیک در کدام دسته از بیماران دارای ترومبوز دریچه، اندیکاسیون دارد و نحوه دوزینیگ آلتپلاز در این بیماران به چه صورت است؟
دکتر فرناز محبوبی: دارودرمانی بیماران مبتلا به فشارخون مغزی چالشبرانگیز است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، برای بیماران مبتلا به فشارخون مغزی اقدامات اولیه باید بهسرعت انجام شود؛ زیرا تعلل در این شرایط موجب آسیبهای جدی به مغز میشود.
دکتر فاطمه سادات حسینی: داروهای کموتراپی خانواده تاکسان درگیریهای متنوع پوستی برای بیماران ایجاد می کنند
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مشخص شد عارضه پوستی درگیرکننده دستوپا ناشی از داروهای کموتراپی؛ موسوم به سندرم دستوپا؛ با داروهای متعددی از جمله عوامل آلکیلهکننده، تاکسانها، آنتی متابولیتها و مهارکنندههای تیروزین کیناز رخ میدهد.
دکتر امیرمحمد یاریاری: طبق راهنمای WHO داروی اسلتامیوویر در درمان استاندارد و اثربخش آنفولانزا توصیه می شود
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، درباره جدیدترین راهنمای بالینی بیماری آنفولانزا و پیشگیری، تشخیص و درمان آن مباحثی مطرح شد.
دکتر آناهید رضایی فر: مهمترین اقدام مدیریتی در عارضه کبدی شناخت الگوی آسیبپذیری داروهاست
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مدیریت عوارض کبدی ناشی از مصرف داروها مورد ارزیابی و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر حامد سلامی: Parvovirus B19 یکی از علل نادر و مهم کمخونی در بیماران پیوند کلیه محسوب میشود
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مشخص شد شناسایی درست عامل ایجادکننده بیماری آپلازی خالص گلبول قرمز(Pure red cell aplasia) در انتخاب رویکرد درمانی صحیح از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر رضا کاظمی: پلورال افیوژن از عوارض مهم دارویی است که بیتوجهی در کنترل آن میتواند روند درمان را مختل کند
در ژورنال کلاب داروسازی بالینی دانشکده داروسازی مشخص شد مدیریت این عارضه باتوجهبه علائم بالینی، نوع و درجهبندی آن نیاز به دارومانی متفاوتی دارد.