دکتر هانیه جلالیان: حساسیتزدایی دارویی، ضرورتی در مدیریت ایمن واکنشهای حساسیتی
نشست تخصصی داروسازی بالینی، با تمرکز بر موضوع حساسیتزدایی دارویی، ابعاد علمی و بالینی این مداخله برای تیم درمانی تشریح و مشخص شد؛ این رویکرد در شرایط حساس به تیم درمانی امکان میدهد بدون قطع داروی اصلی، روند درمان بیمار را ایمن و مؤثر ادامه دهند.
طرح های اثرگذار، طرح تدوین شیوه نامه جامع دارودرمانی بیماران پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سیمین دشتی خویدکی، استاد داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره طرح تدوین شیوهنامه جامع دارودرمانی بیماران پیوند کبد توضیحاتی ارائه داد. در اقدامی نوآورانه، دانشگاه علوم پزشکی تهران از اواخر سال ۹۶ تصمیم گرفت تا جهتگیری طرحهای خود را از مقاله محور به سمت پژوهشهای محصول محور سوق دهند. گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی از پیشگامان در این امر محسوب می شود. این رویکرد جدید باهدف تبدیل یافتههای تحقیقاتی به محصولات قابلاستفاده در حوزه سلامت صورتگرفته است.
حضور پررنگ دانشکده داروسازی در مراسم دیدار نوروزی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران
در بهاری نو، صحنههایی صمیمانه و خاطرهساز در دل دانشگاه علوم پزشکی تهران رقم خورد؛ آیینی برای پاسداشت فرهنگ اصیل ایرانی که با چاشنی همدلی، شور و پویایی، فضای علمی دانشگاه را جلا بخشید و نوید آغاز سالی پر از موفقیت، رشد و همبستگی برای خانواده بزرگ این مجموعه علمی را به همراه داشت.
دکتر پریناز محمودی: مدیریت FSGS در دوران بارداری و انتخاب رژیمدرمانی مناسب در مادر باردار با چالشهای بسیاری همراه است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مشخص شد مدیریت FSGS در مادران باردار نیازمند دقت و درک عمیق از شرایط فیزیولوژیک و خطرات بالقوه داروهاست؛ چراکه تصمیمگیری در این شرایط ظرافتها و پیچیدگیهای خاصی را طلب می کند.
دکتر هانیه جلالیان: مدیریت کتواسیدوز دیابتی نیازمند مایع درمانی اصولی، تنظیم الکترولیتها و تجویز انسولین وریدی با دوز کم است، درحالیکه بیکربنات تنها برای بیماران با pH زیر ۷ توصیه میشود
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، درباره کتواسیدوز دیابتی؛ چالشهای درمانی و نقش اصلاح اسیدوز در روند بهبود بیماران بحثوبررسی شد.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز برند: دانشجویان دانشکده داروسازی به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۱۷۳ سال تاریخ پرافتخار بر خود می بالند
در آستانه برگزاری مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان دانشکده داروسازی پویش همدلی ۹۰-۱۷۳ را بهعنوان نمادی از اتحاد و احترام به تاریخ غنی دانشگاه دانسته و از ۹۰ سال تلاش، تجربه و همت اساتید و بزرگان دانشگاه از گذشته تا به امروز قدردانی کرده و این رویداد بزرگ را بازتابی از رشد علمی، تعهد، توانمندی، خدمت و پیشرفت در حوزههای مختلف دانشگاه ذکر کردند. این مراسم از ۱۳ تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار میشود.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
میعادگاهی برای بازآفرینی تاریخ پرافتخار
نشست هماهنگی گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه دانشکده داروسازی با حضور دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابطعمومی دانشگاه، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده و اعضای کمیته اجرایی، روز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ در سالن شورای این مرکز برگزار شد.
دکتر ثنا همدانی: در جراحی توتال گاسترکتومی مراقبتهای ویژه برای کاهش عوارض و بهبود کیفیت زندگی بیماران ضروری است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، مدیریت صحیح تغذیه و دارو در بیمارانی که جراحی توتال گاسترکتومی انجام داده اند؛ مطرح شد.
ابقای دکتر محسن امینی در سمت رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر محسن امینی را در سمت رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه منصوب کرد.
دکتر الهه شعبان: پلاسما فرز درمانی کلیدی با تأیید ASFA، بهعنوان خط دوم درمان در بیماریهای واسکولیت جایگاه ویژهای دارد
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، نقش پلاسما فرز را بهعنوان یک ابزار حیاتی در مدیریت بیماریهای پیچیده؛ مانند وگنر برجسته کرد.