لیست اخبار صفحه :18
جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی توسط دکتر رضا زیبنده از بخش قلب بیمارستان امام خمینی (ره)

دکتر رضا زیبنده از بخش قلب بیمارستان امام خمینی (ره) با موضوع Anti coagulation in an obstetric patient with mechanical heart valve در جلسات هفتگی معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی مطالب خود را ارائه خواهد کرد.

برگزاری سمینار آشنایی با مدیریت پسماند به‌منظور فرهنگ‌سازی و ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در بهبود محیط‌زیست

سمینار "آشنایی با مدیریت پسماند" به‌منظور آشنایی و آموزش عمومی اساتید، دانشجویان و کارکنان واحدهای مستقر در پردیس مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان بازیافت شهر تهران برگزار شد.

دکتر مجتبی مجتهدزاده: چشم‌انداز طب نوین بهره‌گیری از ظرفیت‌های علوم دارویی در حوزه زیست مواد و نانوتکنولوژی به‌سوی طب صحت مدار و فردگرا است

استاد گروه داروسازی بالینی در ژورنال کلاب بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های علوم دارویی در حوزه زیست مواد به‌منظور حرکت در مسیر صحت محوری تأکید کرد.

برگزاری ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی  ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی با موضوع Precision Medicine Initiative in Acute Care setting.The Best is Yet to Come

برگزاری ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی با موضوع Precision Medicine Initiative in Acute Care setting.The Best is Yet to Come

ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی با موضوع " Precision Medicine Initiative in Acute Care setting.The Best is Yet to Come " توسط دکتر مجتبی مجتهدزاده ۹ آبان ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

برگزاری جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی، دکتر یکتا رامشی از بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)

دکتر یکتا رامشی از بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) با موضوع" A63 year-old woman complainained of generalized pruits for pruritus for 3 weeks" در جلسات هفتگی معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.

ژورنال کلاب دکتر سمیه موثقی دستیار گروه زیست مواد دارویی با موضوع Establishing a Biomaterials Unit in the Hospital در دانشکده داروسازی برگزار شد

ژورنال کلاب دکتر سمیه موثقی دستیار گروه زیست مواد دارویی درباره اهمیت translational medicine و کاربرد بیومتریال‌های مرتبط با آن ۲ آبان ۱۴۰۲ موردبحث و بررسی قرار گرفت.

جلسه توجیهی اجرای طرح تفکیک پسماند از مبدأ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین شهرداری منطقه ۶ تهران با دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد شده است، طرح تفکیک پسماند تر و خشک از مبدأ به‌منظور مدیریت پسماند و ارتقای شاخص‌های محیط زیستی اجرایی شد.

دکتر سجاد حاجی حسینی: هدف سمینار کاربردی معرفی حوزه جدیدی در پزشکی و داروسازی معرفی حیطه‌ای نو در غربالگری، تشخیص، پایش و درمان بیماری‌ها با استفاده از میکروبیوم‌ها است

سمینار کاربردی معرفی حوزه جدیدی در پزشکی و داروسازی تحت عنوان درمان‌های مبتنی بر میکروبیوم در گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی در۶ بخش مجزا برگزار شد.

آغاز به کار سری جدید سخنرانی‌های انگلیسی دانشکده داروسازی از ۸ آبان‌ماه ۱۴۰۲

سری جدید سخنرانی‌های انگلیسی با حضور اساتید گروه‌های مختلف در دانشکده داروسازی از دوشنبه ۸ آبان‌ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۲ تا ۱۳ در ساختمان شماره ۲ دانشکده داروسازی برای تمامی علاقه‌مندان برگزار می شود.