• تاریخ انتشار : 1403/06/31 - 10:02

حضور پر شور دانشکده داروسازی در آیین نهمین جشن یکپارچه دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانش‌آموختگان دانشکده داروسازی یاد و خاطره سالهای تحصیل خود را در پرافتخارترین دانشگاه علوم پزشکی کشور زنده کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، همزمان با آغاز هفته وحدت و میلاد پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) ۶۰۰ دانش‌آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد، دکترای عمومی، دکترای تخصصی و PhD در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ و در فضای دانشکده پزشکی سوگندنامه خود را باهدف خدمت خالصانه و انجام درست وظایف حرفه‌ای خواندند.

در این مراسم که باهمت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه برگزار شد، فارغ‌التحصیلان ورودی سال‌های ۹۵ و ۹۶ دانشکده داروسازی در کنار خانواده‌های خویش شب به‌یادماندنی را سپری کردند.

در ادامه از دکتر محمدرضا خوشایند عضو هیئت‌علمی گروه کنترل غذا و دارو به‌عنوان استاد برتر دانشکده داروسازی، دکتر هانیه کامیاب دستیار برگزیده زیست مواد دارویی و فاطمه حسنی‌نژاد فراهانی به‌عنوان دانشجوی برگزیده دوره عمومی در سال‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و از دکتر محمدحسین قهرمانی عضو هیئت‌علمی گروه داروشناسی و سم‌شناسی به‌عنوان استاد برتر دانشکده، دکتر ریحانه صبوریان دستیار برگزیده گروه کنترل غذا و دارو و دکتر محمدحسین شریف‌نیا و دکتر ترانه موسوی دانشجویان برگزیده دوره عمومی در سال‌های ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تقدیر شد.

همچنین از دکتر محمدرضا دلنوازی عضو هیئت‌علمی گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی به‌عنوان استاد برتر داروسازی پردیس بین‌الملل دانشگاه تجلیل شد.
توضیح این که در حاشیه این جشن غرفه‌هایی از فعالیت‌های دانشکده‌ها برپا بود که غرفه دانشکده داروسازی به‌عنوان یکی از برگزیدگان انتخاب شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه
نویسنده