سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1403/05/01 - 11:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پادکست آموزشی دکتر عباس کبریایی زاده استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان مدیریت ریسک و بحران در نظام سلامت (بخش دوم)

پادکست مدیریت ریسک و بحران در نظام سلامت (بخش دوم) از دروس دوره MBA مرکز تحقیقات اقتصاد و مدیریت دارو به ارائه دکتر عباس کبریایی زاده استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص یافت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، پادکست مدیریت ریسک و بحران در نظام سلامت از دروس دوره MBA مرکز تحقیقات اقتصاد و مدیریت دارو با تدریس دکتر عباس کبریایی زاده استاد گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به اشتراک گذاشته می‌شود.
توضیح این که دوره MBA برای مدیران و کارشناسان صنعت در مرکز تحقیقات اقتصاد و دارو وابسته به پژوهشکده علوم دارویی دانشکده داروسازی برگزار می‌شود.

برای دریافت پادکست اصول ریسک در نظام سلامت اینجا را کلیک کنید.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,اقتصاد و مدیریت دارو