لغو امتحانات دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴
آزمون های پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ لغو شد.
«مرهم قاف»؛ افسانهای از دل شاهنامه تا قلب داروسازی مدرن
«مرهم قاف» اثباتی بود بر اینکه آموزش داروسازی، میتواند از چارچوب کلاسهای سنتی فراتر رفته و با بهرهگیری از عناصر داستان، تخیل و چالشهای عملی، تجربهای عمیق، متفاوت و بهیادماندنی برای دانشجویان خلق کند.
رقابت علمی «Last Pulse»؛ تپش هیجان در هفته آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت هفته آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، رقابت علمی «Last Pulse» با محوریت تعامل بینرشتهای، در دانشکده داروسازی برگزار شد
تست آهوان
دیدار بهاری دو دانشکده بزرگ داروسازی؛ همدلی برای توسعه آموزش و پژوهش در حوزه اقتصاد و مدیریت دارو دکتر شکوفه نیک فر
درخشش دانشکده داروسازی در هجدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی با ارائه دستاوردهای آموزشی شاخص در هجدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، موفق شد در چهار بخش شاخص «گروه آموزشی برتر»، «فرایند آموزشی برتر»، «دفتر توسعه آموزش اثرگذار» و «ایده های برگزیده جشنواره» مورد تقدیر ویژه قرار گیرد و بار دیگر جایگاه خود را بهعنوان یکی از پیشگامان تحول آموزشی در دانشگاه تثبیت کند.
برگزاری اولین همایش سالانه پژوهشهای نوآورانه دارویی با محوریت نقش یادگیری ماشین و تحلیل کمومتریکس در دانشکده داروسازی
در این همایش دو روزه، رویکردهای کمومتریکس به منظور کنترل کیفیت و تکنولوژی تحلیلی فرایند در آنالیزهای دارویی و بیولوژیک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
تجلیل از کارشناسان آموزش عمومی دانشکده داروسازی به مناسبت هفته آموزش
در آیینی صمیمی و در راستای بزرگداشت هفته آموزش، دکتر زهرا توفیقی، معاون آموزش عمومی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کارشناسان پرتلاش این حوزه تجلیل کرد.
نجات یک شهر از بحران دارویی؛ رقابت نفسگیر دانشجویان علوم پزشکی در مسابقه گروهی «Last Pulse»
به مناسبت هفته آموزش و در یک رویداد علمی هیجانانگیز، دانشجویان علوم پزشکی در قالب تیمهای سهنفره، در مسابقه گروهی «Last Pulse» به رقابتی داغ برای نجات یک شهر گرفتار در بحران میکروب مقاوم به درمان میپردازند. این مسابقه فرصتی بینظیر برای دانشجویان علوم پزشکی است تا توان علمی، ذهن تحلیلی و مهارت کار گروهی خود را محک بزنند.
آیندهنگری در آموزش داروسازی؛ نگاهی نو به تربیت نسل فردا
آیندهنگری در آموزش داروسازی؛ نگاهی نو به تربیت نسل فردا نگاه آیندهنگرانه به آموزش دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی اجتنابناپذیر به شمار میرود؛ بهویژه در حوزههایی مانند داروسازی که به طور مستقیم با سلامت جامعه و فناوریهای نوین در ارتباط است. دکتر زهرا توفیقی معاون آموزشی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره با تأکید بر اهمیت آیندهنگری در تدوین برنامههای آموزشی گفت:«ما موظفیم دانشجویان را نه فقط برای نیازهای امروز، بلکه برای جهانی آماده کنیم که پنج تا هفت سال آینده با آن مواجه خواهند شد. آیندهای که در آن تکنولوژی نقش پررنگتری نسبت به امروز ایفا خواهد کرد. وی ادامه داد: فناوریهایی مانند هوش مصنوعی تأثیر عمیقی بر آموزش، بهویژه در علوم پزشکی گذاشتهاند، اما نباید تنها به آموزش کار با ابزارها بسنده کرد. هدف باید پرورش دانشجویانی باشد که خلاق، منتقد، و توانمند در حل مسئله و یادگیری مادامالعمر باشند؛ افرادی که از فناوری استفاده کرده و مستقل تصمیم می گیرند، نه اینکه صرفا پیرو آن باشند.
حضور پررنگ دانشکده داروسازی در مراسم دیدار نوروزی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران
در بهاری نو، صحنههایی صمیمانه و خاطرهساز در دل دانشگاه علوم پزشکی تهران رقم خورد؛ آیینی برای پاسداشت فرهنگ اصیل ایرانی که با چاشنی همدلی، شور و پویایی، فضای علمی دانشگاه را جلا بخشید و نوید آغاز سالی پر از موفقیت، رشد و همبستگی برای خانواده بزرگ این مجموعه علمی را به همراه داشت.