متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/02/15 - 13:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 308
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری همایش به مناسبت هفته آموزش در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه همایش هفته آموزش در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، همایش دو روزه هفته آموزش به همت دفتر توسعه آموزش و با همکاری دفتر منتورینگ دانشکده در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده، دکتر زهرا توفیقی معاون آموزش عمومی، دکتر منان حاجی محمودی معاون آموزش تخصصی دانشکده، دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، دکتر نیایش محبی معاون بین‌الملل دانشکده در سالن رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.
 
دکتر زهرا توفیقی معاون آموزش عمومی دانشکده داروسازی با اشاره به وجود جوی صمیمی در بین اساتید و دانشجویان دانشکده داروسازی در سال‌های متمادی، به دانشجویان ورودی‌های جدید توصیه کرد خواسته‌های خود را به‌راحتی با اساتید در میان بگذارند و از آن‌ها بخواهند بر اساس نیازهایشان، نحوه آموزش را تغییر بدهند.
معاون آموزش عمومی دانشکده، آموزش مبتنی بر توانمندی را از موضوعات به‌روز و نو مطرح کرد و افزود: توانمندی‌هایی که یک داروساز عمومی باید آن‌ها را کسب کند مشخص است و دانشجویان بر اساس علاقه‌مندی‌های خود می‌توانند با برنامه‌ریزی صحیح و انتخاب عرصه شغلی مناسب از سال‌های ابتدایی ورود به دانشکده تلاش خود را دوچندان کرده و این توانمندی‌ها را به دست آورند.
 
دکتر منان حاجی محمودی معاون آموزش تخصصی دانشکده داروسازی ایجاد فضایی همدلانه را از رسالت‌های مهم اساتید خواند و گفت: اساتیدی همچون مرحوم دکتر شفیعی، دکتر فرسام، دکتر اویسی و دکتر شریعت‌پناهی توانستند درس عشق‌ورزی را به دانشجویان خود بیاموزند و ما نیز به پیروی از آنان باید دوست‌داشتن و دوست داشته شدن را به دانشجویان یاد بدهیم.
معاون آموزش تخصصی دانشکده افزود: حلقه آموختن ما معلمان دانشگاه با یاددادن به شما عزیزان تکمیل می‌شود و در هر بار تدریس به نکات جدیدی می‌رسیم و اطلاعاتمان به‌روز می‌شود.
ایشان به دانشجویان توصیه کرد سرعت و شتاب زندگی خود را کم کنند و تمرین صبر داشته باشند تا از تک‌تک لحظه‌های خود بهره بهتری ببرند.
 
در ادامه دبیران دفتر منتورینگ دانیال مهرعلی و آرش صیاد فعال گزارشی از طرح تحول دفتر منتورینگ دانشکده داروسازی ارائه دادند و همکاری تشکل‌های دانشجویی با این دفتر را از اهداف مهم در سال‌های اخیر بیان کردند.
 
دکتر فاطمه مرفه مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده داروسازی با اشاره به طرح‌های در حال انجام دفتر توسعه آموزش از مهارت نرم به‌عنوان طرح جدیدی برای ورودی‌های ۱۴۰۲ نام برد و گفت: در این طرح توانستیم در درس ادبیات فارسی با کمک دکتر نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی تغییراتی ایجاد کنیم.
مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده با بیان بحث ادغام رشته‌های دارو افزود: زمانی که رشته‌ها را در کنار هم ببینیم؛ یادگیری بهتر صورت می‌گیرد.
 
توضیح این که تقدیر از دانشجویان فعال در دفتر توسعه آموزش؛ تقدیر از همکاران فعال معاونت آموزش عمومی و آموزش تخصصی دانشکده و تقدیر از اساتید برتر و پیش‌کسوت در حوزه آموزش داروسازی از دیگر بخش‌های این همایش بود.
 
همچنین برگزاری کارگاه‌هایی با موضوعات مختلف به شرح زیر از برنامه‌های این همایش دوروزه بود.
کارگاه "کلیات برنامه‌ریزی درسی" با سخنرانی دکتر ریتا مجتهدزاده دانشیار یادگیری الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰
کارگاه "Student Engagement in Medical Education " با سخنرانی دکتر عظیم میرزازاده استاد بیماری‌های داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۳
کارگاه" استفاده از Concept mapها به‌عنوان ابزار یادگیری، تدریس و ارزیابی" با سخنرانی یزدان مرادی دبیر کارگروه دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده داروسازی ۱۲ اردیبهشت از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰
کارگاه "تحلیل گفتمان‌های تاریخ آموزش داروسازی در ایران" با سخنرانی دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ۱۲ اردیبهشت از ساعت ۱۲ تا ۱۳
 
 

 

  • گروه خبری : معاونت آموزشی عمومی,معاونت آموزشی تخصصی,سمینار
  • کد خبر : 264835
کلمات کلیدی
محبوبه بهلولی
تهیه کننده:

محبوبه بهلولی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه