«مرهم قاف»؛ افسانهای از دل شاهنامه تا قلب داروسازی مدرن
«مرهم قاف» اثباتی بود بر اینکه آموزش داروسازی، میتواند از چارچوب کلاسهای سنتی فراتر رفته و با بهرهگیری از عناصر داستان، تخیل و چالشهای عملی، تجربهای عمیق، متفاوت و بهیادماندنی برای دانشجویان خلق کند.
تست آهوان
دیدار بهاری دو دانشکده بزرگ داروسازی؛ همدلی برای توسعه آموزش و پژوهش در حوزه اقتصاد و مدیریت دارو دکتر شکوفه نیک فر
درخشش دانشکده داروسازی در هجدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی با ارائه دستاوردهای آموزشی شاخص در هجدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، موفق شد در چهار بخش شاخص «گروه آموزشی برتر»، «فرایند آموزشی برتر»، «دفتر توسعه آموزش اثرگذار» و «ایده های برگزیده جشنواره» مورد تقدیر ویژه قرار گیرد و بار دیگر جایگاه خود را بهعنوان یکی از پیشگامان تحول آموزشی در دانشگاه تثبیت کند.
معرفی رشته فارماسیوتیکس، تحلیل چشمانداز و چالشهای این رشته
دکتر علیرضا وطن آرا، مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با نگاهی جامع به تبیین ابعاد گوناگون این شاخه از داروسازی پرداخت و به فعالیتها، جایگاه شغلی و حرفهای دانشآموختگان، چالشها و افقهای پیشروی این رشته تخصصی اشاره کرد. دکتر وطن آرا با بیان این که اهمیت این شاخه از داروسازی در بهبود کیفیت داروها و فرآیندهای تولید آنها، همچنین جایگاه ویژه آن در صنعت داروسازی و سلامت حائز اهمیت است؛ افزود: «فارماسیوتیکس به عنوان یکی از رشتههای کلیدی در داروسازی، نقش بسیار مهمی در طراحی و تولید داروها و مبحث اقتصاد دانش بنیان ایفا میکند. مدیر گروه فارماسیوتیکس در ادامه با برشمردن برخی چالشهای پیش روی این حوزه از جمله نیاز به توسعه زیرساختهای فناورانه، بهروزرسانی دانش فنی و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای هدفمند و سیاستگذاریهای دقیق، چشمانداز روشنی در انتظار این حوزه باشد.
حضور پررنگ دانشکده داروسازی در مراسم دیدار نوروزی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران
در بهاری نو، صحنههایی صمیمانه و خاطرهساز در دل دانشگاه علوم پزشکی تهران رقم خورد؛ آیینی برای پاسداشت فرهنگ اصیل ایرانی که با چاشنی همدلی، شور و پویایی، فضای علمی دانشگاه را جلا بخشید و نوید آغاز سالی پر از موفقیت، رشد و همبستگی برای خانواده بزرگ این مجموعه علمی را به همراه داشت.
برگزاری آزمون جامع متمرکز دستیاران برای نخستینبار در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
برای نخستینبار، آزمون جامع دستیاران هفت گروه آموزشی بهصورت متمرکز در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر داور نیکزاده: فناوری نانو، افقی نوین در درمان زخمهای دیابتی و بهبود کیفیت زندگی بیماران است
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مشخص شد فناوری نانو با ارائه درمانهای هدفمند و طولانیمدت، چشم اندازهای جدیدی را در درمان زخمهای مزمن دیابتی گشوده و کیفیت زندگی بیماران را متحول میکند.
دکتر ریحانه مسعودیفر: محصولات نانوفناوری با خواص منحصربهفرد خود، ضرورت تنظیم مقررات ویژه برای تضمین ایمنی و اثربخشی داروها را بیشتر از پیش برجسته میکنند
سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با محوریت قانونگذاری محصولات نانوفناوری در علوم دارویی برگزار شد.
گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز برند: دانشجویان دانشکده داروسازی به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۱۷۳ سال تاریخ پرافتخار بر خود می بالند
در آستانه برگزاری مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان دانشکده داروسازی پویش همدلی ۹۰-۱۷۳ را بهعنوان نمادی از اتحاد و احترام به تاریخ غنی دانشگاه دانسته و از ۹۰ سال تلاش، تجربه و همت اساتید و بزرگان دانشگاه از گذشته تا به امروز قدردانی کرده و این رویداد بزرگ را بازتابی از رشد علمی، تعهد، توانمندی، خدمت و پیشرفت در حوزههای مختلف دانشگاه ذکر کردند. این مراسم از ۱۳ تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار میشود.
دکتر سجاد حاجی حسینی: تحولی در درمان آسیبهای نخاعی از نانوذرات تا هوش مصنوعی
در سمینار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی، روشهای جدید ترمیم اعصاب با نگاهی به پیشرفتهای نوین علمی در حوزه درمان آسیبهای نخاعی و بازسازی عملکرد حرکتی بررسی شد.