متن مورد نظر خود را جستجو کنید

گروه فارماسیوتیکس از بدو تاسیس دانشکده داروسازی با عنوان "گروه ساخت و کاربرد داروها"تشکیل گردید و طی سالهای گذشته تحت نامهای " گروه داروسازی صنعتی" و " گروه داروسازی " به فعالیت ادامه داد . این گروه علاوه بر فعالیت آموزشی در دانشکده، بعنوان موسس اولین کارخانه داروسازی کشور در "بخش دارویی دانشکده داروسازی" واقع در امیر آباد، به امر فرمولاسیون، تولید و تامین کلیه اشکال دارویی مورد نیازبیمارستانهای دانشگاه تهران اهتمام ورزید که این فعالیت تا زمان جنگ تحمیلی نیز  با  تامین داروهای ضد شیمیایی ادامه یافت .

پس از تغییر نام بخش دارویی به مرکز رشد واحدهای فناوری دارویی، بخشی از واحدهای و آزمایشگاههای این گروه کماکان در این مرکز مستقر می باشد .

مدیران گروه فارماسیوتیکس از زمان تاسیس تاکنون عبارتند از: دکتر کمال، دکتر جاویدان نژاد، دکتر روح الامینی نجف آبادی (۷۶-۷۳)، دکتر تاجرزاده (۸۱-۷۷)، دکتر دیناروند ( ۸۳-۸۲)، دکتر روئینی (۸۸-۸۴) و دکتر روح الامینی نجف آبادی (از۸۹).دکتر کامبیز گیلانی (از ۹۷-۹۲) دکتر طیبه تولیت(۹۷)

گروه فارماسیوتیکس بعنوان قدیمترین و بزرگترین گروه دانشکده  داروسازی ، خاستگاه گروههای متعددی از دانشکده بوده است و تاکنون گروه های داروسازی بالینی، کنترل غذا و دارو ، نانو فناوری و زیستمواد، بیوفارماسی و فارماکومتریکس و زیستمواد دارویی از این گروه منشعب شده اند .

گروه فارماسیوتیکس بعنوان یکی ار فعالترین گروه های دانشکده در امر تدریس واحدهای درسی داروسازی می باشد و تعداد واحدهای ارائه شده توسط این گروه به بیش از ... واحد بالغ می گردد.

تعداد پایان نامه های دوره عمومی داروسازی که توسط اعضاء این گروه طی ۵ سال گذشته هدایت و راهنمایی شده است به بیش از ۱۱۰ پایان نامه بالغ می گردد.  در امر تربیت دانشجویان تخصصی نیز ، این گروه از سال ۱۳۶۸ تاکنون با برگزاری ۱۶ دوره آموزشی ، بیش از ۱۲۵ تن از دستیاران دانشکده را در مقطع Ph.D تربیت نموده است.

در زمینه  فعالیت های پژوهشی گروه فارماسیوتیکس،  می توان به انتشار بیش از  ۵۰۰ مقاله معتبر بین المللی ، ثبت بیش از ۴۰ اختراع داخلی ، ثبت ۳ پتنت معتبر بین المللی و انتشار ۱۰ عنوان کتاب توسط اعضاء فعلی گروه اشاره نمود.

همچنین از جمله افتخارات گروه فارماسیوتیکس می توان به کسب ۶ مورد جایزه جشنواره ابن سینا ، ۱۱ مورد جایزه جشنواره رازی و ۱ مورد جایزه جشنواره خوارزمی نیز ذکر نمود.

تنظیمات پس زمینه