متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/12/15 - 17:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 261
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه طراحی آموزش اثربخش با نرم‌افزارهای کاربردی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت آموزش تخصصی دانشکده داروسازی باهدف به‌روز بودن و استفاده دانشجویان از نرم‌افزارهای تعاملی در آموزش اقدام به برگزاری این کارگاه آموزشی کاربردی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، کارگاه طراحی آموزش اثربخش با نرم‌افزارهای کاربردی به همت معاونت آموزش تخصصی دانشکده داروسازی، با همکاری گروه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانشگاه و مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ در دانشکده داروسازی برگزار شد.
 
دکتر نواز عمادی دانشجوی دکتری تخصصی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی و به راهنمایی دکتر ریتا مجتهدزاده هیئت‌علمی گروه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران این مباحث را برای دانشجویان تخصصی دانشکده داروسازی تدریس کرد.
 
محتوای آموزشی این کارگاه شامل؛
کلاس تعاملی در پاورپوینت ClassPoint: در این نرم‌افزار می‌توان اسلایدها و پاورپوینت‌های خود را به شکل تعاملی با دانشجویان بارگزاری کرد و هر  کلاس مشخصه خود را داراست و دانشجویان آنلاین در کلاس حضور داشته باشند، همچنین در شرایطی که کلاس حضوری برگزار می‌شود، تعامل دانشجوها با اسلایدها برقرار می‌شود، استاد می‌تواند بعد از هر مبحث آزمون کوتاهی بگیرد و همان جا میزان گیرایی دانشجویان را ارزیابی کند. 
گیمیفای کردن تدریس Wordwall :به‌منظور برگزاری امتحانات بازی‌سازی شده و انجام آزمون‌ها و قابلیت تحلیل آزمون از این نرم‌افزار استفاده می‌شود.
طراحی فرم و آزمون الکترونیکی Google Forms : کارایی این نرم‌افزار در تهیه فرم‌های مختلف و پرسش‌نامه آنلاین است.
تهیه فلش کارت برای دروس داروسازی AnkiDroid: تهیه فلش کارت‌هایی برای تقویت حافظه و آموزش در این نرم‌افزار صورت می‌گیرد و  می‌توان از فلش کارت‌ها برای استفاده مکرر خود و یا اشترک گذاری با دانشجویان خروجی بگیرند. 
ترسیم نقشه مفهومی برای دروس داروساز Mindomo: برای ترسیم نقشه‌ مفهومی دروس از این نرم‌افزار استفاده می‌شود و به‌عبارت‌دیگر در این نرم‌افزار نقشه‌ درختی مبحث خود و اتصالات مفهومی آن را می‌توان برای دانشجویان توضیح داد. 
تهیه محتوای متنی با هوش مصنوعی Gemini: از مدل‌‌های تعاملی هوش مصنوعی و نحوه تهیه محتوای متنی در این نرم‌افزار آموزش داده شد.
تهیه محتوای تصویری با هوش مصنوعی Copilot:  این نرم‌افزار نیز از مدل‌های تعاملی هوش مصنوعی است و نحوه تهیه محتوای تصویری در آن آموزش داده شد.
 
  • گروه خبری : معاونت آموزشی تخصصی,فرهنگ و سواد سلامت
  • کد خبر : 261121
محبوبه بهلولی
تهیه کننده:

محبوبه بهلولی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه