دکتر لادن میر منصوری: طراحی میکرونیدلی که مانیتورینگ زخم را نشان دهد و همزمان دارورسانی برمبنای نیاز داشته باشد، یک روش هوشمند درمان زخم است
دستیار تخصصی گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی درباره نقش میکرونیدل ها در بهبود زخم و زیستسازگاری بالای آنها در جایگزین مناسب در درمان زخم توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، سمینار کاربردی گروه فارماسیوتیکس ۴ دی ۱۴۰۲ با عنوان " The role micro needles in wound healing "، نقش میکرونیدل ها در بهبود زخم به ارائه دکتر لادن میر منصوری دستیار تخصصی این گروه اختصاص یافت.
چکیده این سمینار دکتر میر منصوری به شرح زیر است:
بهبود زخم تحتتأثیر شرایط مختلفی مثل سن بالا، سیستم ایمنی تضعیف شده، سو تغذیه و غیره قرار دارد که میتواند بار اقتصادی سنگینی برای جامعه داشته باشد.
میکرونیدل ها به دلیل دارورسانی و زیستسازگاری بالا جایگزین مناسبی برای درمان زخمها هستند.
میکرونیدل ها را در زمینه بهبودی زخم، میتوان به سه دسته تقسیم کرد؛ میکرونیدل هایی که وضعیت زخم را مانیتور میکنند، میکرونیدل هایی که طراحی مخصوص برای بهبود زخم دارند و میکرونیدل هایی که به محل زخم دارورسانی میکنند.
طراحی میکرونیدلی که بتواند در آن واحد مانیتورینگ زخم را در زمان حال نشان دهد و دارورسانی on-demand نیز داشته باشد، یک روش هوشمند و جدید برای درمان زخم محسوب می شود.
ارسال به دوستان