دکتر سجاد حاجی حسینی: هدف سمینار کاربردی معرفی حوزه جدیدی در پزشکی و داروسازی معرفی حیطهای نو در غربالگری، تشخیص، پایش و درمان بیماریها با استفاده از میکروبیومها است
سمینار کاربردی معرفی حوزه جدیدی در پزشکی و داروسازی تحت عنوان درمانهای مبتنی بر میکروبیوم در گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی در۶ بخش مجزا برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، سمینار کاربردی معرفی حیطهای نو در پزشکی و داروسازی تحت عنوان تشخیص و درمانهای مبتنی بر میکروبیوم در گروه فارماسیوتیکس توسط دکتر سجاد حاجی حسینی دستیار دکتری تخصصی فارماسیوتیکس زیر نظر دکتر علیرضا وطن آرا استاد گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دوشنبه 2 آبان 1402 در ساختمان جدید داروسازی برگزار شد.
دکتر سجاد حاجی حسینی در ۶ بخش آشنایی و مقدمات، میکروبیوم به عنوان بیومارکری برای تشخیص، درمان و پایش، نقش میکروبیومها در درمان و طراحی اشکال و فرمولاسیونهای مختلف از آنها، اشاره به کاربرد هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در طراحی و ارزیابی اشکال دارویی مختلف از میکروبیومها، تکنیکهای میکروانکپسولاسیون و خشک کردن (Drying) فرآوردههای میکروبیومی و کنترل رهش آنها، مثل پروبیوتیکها و بررسی بازاریابی و زمینههای نوین پژوهش در این حوزه مانند الکتروریسی و چاپ سهبعدی فرآوردههای میکروبیومی به ارائه مطالب خود پرداخت.
در این سمینار، موضوعاتی همچون مبانی تأثیرات هر سویه از میکروبیومها یا متابولیتهای آنها بر ایجاد بیماریهای مختلف شامل بیماریهای CNS و متابولیکی و استفاده از گونههای مختلف میکروبیومی برای پایش اثربخشی انواع دارودرمانی در بیماریهای مختلف بررسی شد.
همچنین در بخش معرفی کاربردهای هوش مصنوعی، منابع دادهای بهمنظور بررسی تأثیرات میکروبیومها بر بیماریها، داروها و فرمولاسیونهای مختلف به اطلاع شرکتکنندگان رسید.
تأثیرات مثبت روکش دهی (coating) بر پروسههایی نظیر "fluid bed drying"، استراتژیهای کنترلکردن رهش فرآوردههای میکروبیومی (پروبیوتیکها) و طراحی فرمولاسیونهای جدید (لوسیون و...) و استفاده از تکنیکهای چاپ سهبعدی و الکتروریسی بهمنظور شخصیسازی فرمولاسیونهای میکروبیومی از دیگر عناوینی بود که در این سمینار موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در پایان این سمینار از داروهای میکروبیومی تولیدی در فازهای مختلف بالینی رونمایی شد.
ارسال نظر