سخنرانی بینالمللی پروفسور محمد عبداللهی در وبینار COMSTECH با عنوان بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر سلامت
این رویداد علمی که به بررسی چالشهای تغییرات اقلیمی و تأثیر مستقیم و غیرمستقیم آن بر سلامت انسان و تغییر پاسخدهی به داروها میپردازد؛ ۳ دیماه ۱۴۰۳ در کشور پاکستان برگزار می شود.
ابقای دکتر محسن امینی در سمت رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر محسن امینی را در سمت رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه منصوب کرد.
آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دوره تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این مراسم در فضایی صمیمانه و باهدف آشنایی با بخش های مختلف و پیشینه تاریخی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
انتشار نخستین ترجمه کتاب ضروریات سمشناسی کاسارت در گروه سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین و جامعترین ترجمه ویراست چهارم کتاب «Casarett & Doull's Essentials of Toxicology» شامل مبانی و مفاهیم حیاتی سمشناسی منتشر شد.
نشریه علمی فرهنگی و دانشجویی فرادارو در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر شد
این نشریه باهدف معرفی و آشنایی با دانش سمشناسی و داروشناسی به بررسی آخرین دستاوردها و چالشهای حوزه سمشناسی محیطی میپردازد.
دکتر آنیتا جهانپناه: تغییرات اقلیمی با سلامت مادر و جنین و میزان مرگومیر در آنها رابطه مستقیم دارد
در ژورنال کلاب گروه سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی، مشخص شد تغییرات آبوهوایی بخصوص آلودگی هوا و افزایش گرمای زمین از خطرات تهدیدکننده مادر و جنین محسوب می شود.
دکتر نوید روان: توجه به فلسفه علم و فناوری در فهم مسائل نظری علومانسانی داروسازی دارای اهمیت است
در ژورنال کلاب دکتر نوید روان، محقق پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، داروسازی از منظر اخلاق و فلسفه علم و فناوری به چالش کشیده شد.
سخنرانی پروفسور محمد عبداللهی درباره تغییرات آبوهوا و آمادگی برای بیماریهای نوظهور به همراه درمانهای پزشکی مربوط به آن
پروفسور محمد عبداللهی در سخنرانی خود تلاش های جامعه پزشکی در بهبود تابآوری سیستم سلامت، کاهش انتشار گازهای گلخانهای و درنظرگرفتن ملاحظات برابری به اثرات سلامتی تغییرات آبوهوایی را مطرح کرد.
دکتر علی خلیلی: استفاده از مدلهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین رویکرد جدیدی در پیشبینی سمیت داروها محسوب میشود
در ژورنال کلاب گروه سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی، مشخص شد مهمترین اصل در مدلهای هوش مصنوعی به منظور پیشبینی سمیت داروها اطلاعاتی است که برای طراحی این مدلها به کار برده میشوند.
انتشار نسخه کتاب جدید دایره المعارف سمشناسی به ویراستاری دکتر محمد عبداللهی استاد سمشناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نسخه چهارم کتاب دایره المعارف سمشناسی در ۹ جلد (Encyclopedia of Toxicology, 4th edition) در سال ۲۰۲۴ توسط ناشر بینالمللی الزویر در نیویورک منتشر شد.