پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز داروساز

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده در پیامی روز داروساز را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

پنجم شهریور، زاد روز حکیم محمد بن زکریای رازی و روز داروسازی، بهانه زیبایی برای تقدیر از نقش مهم و ارزنده جامعه داروسازان در چرخه نظام تأمین سلامت جامعه است.

بدیهی است که دارو و داروسازی و نقش آن در تأمین سلامت بیماران، اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد. این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر، دیگر بار ستوده شود. امروز فرصت مناسبی است برای گرامیداشت مقام دانشمندان، اساتید و تمامی داروسازان حوزه سلامت، این زنان و مردانی که واسطه شفای بیماران هستند.

اینجانب، ضمن تبریک این روز به جامعه داروسازی و دست اندرکاران صنعت دارویی، امید آن دارم با همکاری، همراهی و همدلی همه عزیزان، برای اعتلای سلامت جامعه و خدمت رسانی به مردم تلاش و اهتمام خود را به کار گیریم.