پیام تبریک رئیس دانشکده داروسازی به مناسبت هفته دولت و چهارم شهریور روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده در پیامی  هفته دولت و چهارم شهریور روز کارمند را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

چهارم شهریورماه، روز کارمند، هرساله یادآور تلاش بی‌دریغ همکاران خدوم و ساعی است که همواره هدف والای تعالی دانشگاه را در ذهن دارند. روز کارمند فرصت مناسبی است تا از زحمات و تلاش های صادقانه همکاران و کارکنان همه نهادها و سازمان ها تشکر و قدردانی گردد که حقیقتاً نقش مهم و موثری در پیشرفت و توسعه کشور دارند.

اطمینان دارم کارمندان به عنوان یکی از بازوان اصلی دانشگاه نقشی بی بدیل را در سازمان بر عهده دارند و اهمیت جایگاه کارمندان در سازمان بر کسی پوشیده نیست.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، روز کارمند را به کارکنان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض نموده و از از درگاه خداوند سبحان، سلامتی و توفیق روزافزون در انجام وظایف محوله را مسئلت دارم.