ثبت نام آنلاین بیستمین همایش آموزش علوم پزشکی

قابل توجه کلیه دانشجویان Ph.D و دستیاران

ثبت نام آنلاین بیستمین همایش آموزش علوم پزشکی

به اطلاع می­رساند ثبت نام آنلاین بیستمین همایش آموزش علوم پزشکی از طریق سایت همایش به آدرس meduc20.behdasht.gov.irدر تاریخ 98/2/9 رأس ساعت 13 بسته خواهد شد و پس از آن امکان ثبت نام فقط به صورت حضوری و در محل برگزاری همایش در روزهای 11 تا 13 اردیبهشت ماه انجام خواهد شد. در این خصوص توجه به موارد زیر مورد تأکید می باشد:

با توجه به ضرورت ارسال اطلاعات ثبت نام کنندگان آنلاین به شرکت مسؤول میز ثبت نام، مهلت تعیین شده برای ثبت نام آنلاین، به هیچ وجه قابل تمدید نمی­باشد.

ثبت نام در محل، صرفاً با ارایه کارت ملی فرد ثبت نام کننده امکان پذیر خواهد بود. در صورت عدم ارایه کارت ملی و یا ارایه کارت ملی فرد دیگری به غیر از فرد ثبت نام کننده، ثبت نام انجام نخواهد شد.

ثبت نام در محل، صرفاً با پرداخت هزینه حداقل به میزان 500/000 ریال (که بر حسب رده شرکت کننده قابل افزایش می باشد) انجام خواهد شد.

ثبت نام در محل مستلزم صرف زمان بیشتر برای طی مراحل ثبت نام و صدور کارت (حداقل 30 تا 60 دقیقه) می­باشد که لازم است ثبت نام کنندگان در محل به این موضوع توجه داشته و آمادگی لازم برای این مدت انتظار را داشته باشند.

با عنایت به جمیع موارد فوق، به کلیه علاقه­مندان به شرکت در همایش (اعم از مدیران، اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان) قویاً پیشنهاد می­شود تا نسبت به ثبت نام آنلاین تا قبل از پایان مهلت مقرر اقدام فرمایند.

آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده داروسازی

راهنمای ثبت نام آنلاین