برگزاری مسابقات آنلاین طناب زنی جفت ساده ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با توجه به استقبال جامعه ورزش دانشگاه، این بار مسابقات آنلاین طناب زنی جفت ساده را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد در راستای ترویج رقابتهای ورزشی آنلاین در شرایط فاصله گذاری اجتماعی، یک دوره مسابقات آنلاین طناب زنی جفت ساده ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در روزهای دوشنبه 30 ام و سه شنبه 31 تیر ماه برگزار کند.

دانشجویان علاقمند می توانند برای ثبت نام در مسابقات طناب زنی آنلاین تا چهارشنبه 25 تیر ماه اقدام کنند.

بازیکنان شرکت کننده موظف هستند در هنگام ثبت نام، نام و نام خانوادگی، شماره تماس و تصویر کارت دانشجویی خود را به ایمیل مدیریت تربیت بدنی به نشانیvsca_varzesh@tums.ac.ir (نشانیvsca_varzesh@tums.ac.ir) ارسال کنند.

برای اطلاع از نحوه برگزاری مسابقات طناب زنی آنلاین، اینجا کلیک کنید.