برگزاری ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو با عنوان "روش بهینه سازی محدودیت در مطالعات سلامت” در دانشکده

به گزارش روابط عمومی گروه اقتصاد و مدیریت دارو، این جلسه با ارائه دکتر منصوره صباغ دستیار گروه در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در 7 بهمن 98 برگزار شد.

دکتر صباغ عنوان کرد: روش constrained optimization methods به معنای بهینه سازی با محدودیت است. از این روش ها در اقتصاد سلامت زمانی استفاده می شود که محدودیت وجود دارد و ما به دنبال یافتن بهینه ترینefficient پاسخ با در نظر گرفتن محدودیت ها هستیم.

وی گفت: از این مطالعات در تخصیص منابع، انتخاب بهترین مداخله، انتخاب محل مناسب برای سیستم های بهداشتی درمانی و بصورت کلی هر نوع مسئله ای که ذاتا پاسخ های فراوانی دارد و در عین حال محدودیت هایی مثل میزان بودجه، نیروی انسانی، زمان و ... در آن وجود دارد استفاده شده و در نتیجه ی این مدل سازی و اپتیمایز کردن، بهترین پاسخ انتخاب می شود.

اين سلسله جلسات دوشنبه هر هفته ساعت ٨ صبح در طبقه ٤ ساختمان جديد دانشكده داروسازي برگزار مي شود.