برگزاری سمینار گروه فارماسیوتیکس با عنوان: Compounding pharmacy: The Art and Science of Creating Personalized Medicine در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، این سمینار با ارائه دكتر مائده شمس نورایی دستیار گروه در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در 30 دی 98 برگزار شد.

دکتر شمس نورایی گفت: داروسازی ترکیبی هنر و علم تهیه اشکال دارویی استریل و غیر استریل متناسب با نیاز هر بیمار است. این شاخه از داروسازی در کشورهای توسعه یافته به طور چشمگیری مورد توجه قرار گرفته، به طوریکه پیش بینی می شود طی سالهای 2019 تا 2024 رشد سالانه 5/2 درصدی از آن را شاهد باشیم. از آن جا که این حیطه از رشته داروسازی به همکاری همه جانبه پزشک، داروساز و بیمار وابسته است؛ می تواند از بروز بسیاری از خطاهای ناشی از عدم آگاهی در مورد نحوه صحیح تهیه و تعیین دوز داروها جلوگیری کند. این امر مستلزم تدوین قوانین مربوطه، تلاش برای راه اندازی واحدهای ساخت ترکیبی طبق گاید لاین های به روز دنیا و پیگیری مداوم جهت اجرای صحیح فرآیند می باشد.