برگزاری ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو با عنوان “Statistical methods for the analysis of discrete choice experiments: a report of ISPOR conjoint analysis good research practices task force در دانشکده

به گزارش روابط عمومی گروه اقتصاد و مدیریت دارو، این جلسه با ارائه دکتر سامان زرتاب دستیار گروه در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در تاریخ 18 آذر 98 برگزار شد.

در این جلسه دکتر زرتاب درباره روشهای آماری برای تجزیه و تحلیل آزمایشهای انتخابی گسسته صحبت کرد و سرفصل هایی از جمله مفهوم discrete choice ، مدل های شایع discrete choice ، نحوه کدینگ در discrete choice، نحوه تفسیر مدل conditional logit و چگونگی معیارهای برازش مدل را تشریح کرد.

اين سلسله جلسات دوشنبه هر هفته ساعت ٨ صبح در طبقه ٤ ساختمان جديد دانشكده داروسازي برگزار مي شود.