بازدید سفیر نیکاراگوئه از دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، سفیر کشور نیکاراگوئه ماریو بارکرو بالتودانو در 10 آذر 98 با همراهی و توضیحات دکتر حمید رضا ادهمی معاون بین الملل از دانشکده داروسازی بازدید کرد. سپس در جلسه ای با حضور دکتر محمد شریف زاده رئیس دانشکده، دکتر محمد حسین قهرمانی معاون پژوهشی، دکتر علیرضا وطن آرا معاون آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی و دکتر عفت سوری معاون آموزش عمومی به بحث و گفتگو در خصوص مراودات علمی در زمینه داروسازی پرداختند. در ابتدای جلسه دکتر ادهمی توضیحاتی در خصوص تاریخچه دانشکده، گروه های آموزشی و فعالیت های پژوهشی ارائه کرد. در ادامه دکتر محمد شریف زاده آمادگی دانشکده را برای هر گونه همکاری در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تولید دارو با کشور نیکاراگوئه اعلام کرد. ماریو بارکرو بالتودانو اظهار داشت که از امکانات موجود و فعالیت های در حال انجام دانشکده داروسازی خصوصا فعالیت شرکت های دانش بنیان در مرکز رشد فناوری فرآورده های دارویی شگفت زده شده و تمام تلاش خود را برای هموار نمودن مسیر همکاری های دانشگاهی بین این دانشکده و موسسات مرتبط در نیکاراگوئه خواهم کرد. در پایان به رسم یادبود هدیه ای توسط رئیس دانشکده به ایشان اعطا و عکس یادگاری گرفته شد.