درخشش دانشجویان دانشکده داروسازی با کسب 2 رتبه برتر در بیست و پنجمین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

انجمن دانشجویان داروسازی ایران (ایفسا) موفق به کسب رتبه برترین انجمن با توجه به فعالیت های یک سال اخیر(98-97) در بین تمامی انجمن های علوم پزشکی و دکتر شکوفه شریفی، دانش آموخته دانشکده داروسازی موفق به کسب جایزه کارآفرین برتر در بیست و پنجمین مجمع عمومی سالانه مرکز پژوهش های دانشجویان علوم پزشکی تهران شدند.

انجمن ایفسا با 8 کمیته ، بیش از 20 برنامه در قالب کمپین ها، سمینارها و کارگاه های آموزشی را در یکسال اخیر برگزار کرد.

اعضای انجمن:

• سارا احمد پور، سرپرست
  • مژده شهابی، کمیته سلامت عمومی
  • - امیر حسین نظری پور، کمیته آموزش
  • - یزدان مرادی، کمیته تحقیقات
  • - فاطمه حسینی، کمیته ارتقاء حرفه ای
  • - غزال شریفیان، کمیته تبادل دانشجویان
  • فاطمه شیخلر، کمیته مدیا و طراحی
  • یگانه سنایی و امیر حسین عبدی، کمیته روابط عمومی
  • محمد حسین کریمی ، کمیته مالی

در مجمع امسال دکتر کریمی رئیس دانشگاه، دکتر صحرائیان معاون پژوهشی، دکتر مکری  استاد دانشگاه، دکتر شریف زاده رئیس دانشکده داروسازی و دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی دانشکده داروسازی از غرفه واحد داروسازی مرکز پژوهش های علمی و ایفسا بازدید کردند و دانشجویان به ارائه گزارشی از فعالیت های خود پرداختند.

توضیح آنکه در برگزاری مجمع امسال، دانشجویان دانشکده داروسازی بعنوان سرتیم ها و کادر اجرایی مشارکت فعالانه داشته اند. برای دریافت ویژه نامه مجمع کلیک کنید.