برگزاری ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو با عنوان pediatric patient-reported outcome instruments for research to support medical product labeling در دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی گروه اقتصاد و مدیریت دارو، این جلسه با ارائه دکتر سعیده میروکیلی دستیار گروه اقتصاد و مدیریت دارو  در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در 29 مهر 98 برگزار شد. دکتر وکیلی در این ارائه طراحی یک ابزار برای گزارش دهی بیماران خردسال، که توسط کارگروه ispor ارائه شده است را مورد بررسی قرار داد و توصیه های لازم برای طراحی یک ابزار مناسب که نتایج معتبر را ارائه می دهد مطرح کرد.

اين سلسله جلسات دوشنبه هر هفته ساعت ٨ صبح در دانشكده داروسازي برگزار مي شود. برای كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به سايت www.aveedme.com مراجعه کنید.