برگزاری کارگاه آشنایی با آیین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشجویان جدید در دانشکده داروسازی

کارگاه آشنایی دانشجویان ورودی جدید با آئین نامه و شیوه نامه انضباطی در 23 مهر 98 در تالار رازی برگزار شد. در این کارگاه مهندس میرغنی سید صومعه، دبیر شورای انضباطی دانشجویان درباره دلایل برگزاری این کارگاه گفت: کلیه دانشکده ها ملزم به برگزاری این کارگاه برای دانشجویان ورودی جدید هستند، چرا که با توجه به وحدت رویه اعلامی از سوی شورای مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشجویان باید به شیوه های مختلف از آئین نامه و شیوه نامه اطلاع پیدا کنند تا هم بروز تخلفات دانشجویی کاهش یابد و دانشجویان نسبت به وظایف خود در قبال دانشگاه و دانشجویان دیگر آگاه باشند.

در ادامه موارد تخلفات آموزشی و رایانه ای و انواع تخلفات دیگر برای دانشجویان توضیح داده شد و پرسش نامه های انضباطی تکمیل شد.