منو
  • انگلیسی
  • بستن

آئین ورودی دانشجویان جدید دانشکده داروسازی

آئین ورودی دانشجویان جدید دانشکده داروسازی با حضوردکتر شریف زاده رئیس دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسی زاده مسئول نهاد مقام معظم رهبری، خانم دکتر پاسالار رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان، خانم دکترسوری معاون آموزش عمومی، خانم دکتر برازنده معاون دانشجویی،فرهنگی و جمعی ازمسئولین و اساتید و پرسنل دانشکده در تاریخ 18 مهر 97 در تالار رازی برگزار شد

دکتر شریف زاده ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید به معرفی رشته داروسازی پرداخت و گفت اگر به عقب برگردم دوباره رشته داروسازی راانتخاب خواهم کرد و گفت شما وارد دانشکده ای شده اید که سرآمد کشور می باشد. ایشان از اساتید فقید مرحوم دکتر شفیعی و مرحوم دکترفرسام یاد کرد و گفت ما در زمینه تولید، تکنولوژی، فن آوری، اشتغال زایی و ارتباط با صنعت حرف های زیادی برای گفتن داریم. شما دانشجویان که با زحمت وارد این دانشکده شده اید تلاش کنید که از لحظه لحظه زندگیتان استفاده و قدر زحماتی را که متحمل شده اید بدانید. در ادامه صحبتهای خود به این نکته اشاره کرد که در کار و تحصیل جدیت داشته باشید و همگام با آموزش به جلو حرکت کنید و بدانید که دانشکده دراین مسیر همراه و هم قدم با شما خواهد بود.

سپس دکتر عیسی زاده در ادامه ضمن تبریک به دانشجویان گفت شما به بهترین دانشگاه وارد شده و برای حضور دراین دانشگاه زحمت کشیده اید از شما توقع خاصی انتظار می رود  تا به یک انسا ن رشد یافته تبدیل شوید و گفت مرحوم دکتر شفیعی در آمریکا از برترین دانشجویان بوده و بر  نماز اول وقت تاکید داشت. دکتر عیسی زاده اظهار کرد ارتباط با خدا رافراموش نکنید، دانشجویان باید دارای صفات رغبت به تحصیل، اراده، انجام فرائض مذهبی، خدا ترس، پایدار و دور اندیش باشند. ایشان عوامل شکوفایی و بالندگی جوانان را در شناخت، خود باوری، ارتباط با خدا و دوست شایسته دانست.

در ادامه خانم دکتر پاسالار رئیس مرکز رشد و استعدادهای درخشان گفت به دانشگاه علوم پزشکی خوش آمدید من 7 قانون دارم 1- نظم داشته باشید2- شاد و سرزنده باشید 3- استفاده بهینه از وقت و مدیریت زمان داشته باشید 4- درس را بخوانید و بفهمید 5- بازخورد صحیح داشته باشید 6- چند بعدی باشید ( تک بعدی نباشید) 7- انجام کارها مبتنی بر شواهد معتبر باشد. شما دانشجویان استعداد زیادی دارید ولی باید سخت کوش باشید سخت کوشی از استعداد بسیار مهم تر است

سخنران بعدی دکتر امین عضو هیات علمی و مسئول کمیته نوآوری دانشکده ضمن تبریک به دانشجویان و والدین آنها برای حضورشان در بهترین دانشگاه کشور به بیان 2 نکته پرداخت: 1- قسم نامه ای وجود دارد که بعد از فراغت از تحصیل قرائت می کنید و سوگند یاد می کنید که شرف و وجدان خود را گواه گیرید تا در پیشه خود درستکار باشید 2-لطفا" شرح حال بزرگان دانشکده مرحوم پروفسور عباس شفیعی پدر علم داروسازی ایران و پروفسور حسن فرسام را مطالعه کنید تا بدانید چه کارهای ارزشمندی برای داروسازی ایران انجام داده اند.

برنامه با پخش کلیپ، اهدا بسته های فرهنگی و هدایای دانشکده به دانشجویان، برگزاری مسابقه، ثبت عکس یادگاری و پذیرایی پایان یافت.

نظری موجود نیست