منو
  • بستن

دیدار رئیس دانشگاه از دانشکده داروسازی

Buy Abortion Pill

Online text contains tons concerning the abortion pill cost. Read one deliberately.
    Directly review paper about buy abortion pill additionally.
    Online page consists of collection regarding abortion cost without insurance. And now goes unusual paper

دکتر کریمی رئیس محترم دانشگاه به اتفاق هیات همراه روز چهارشنبه24 آبان1396 نشستی مشترک با اعضای هیات علمی دانشکده برگزار کردند.

در ابتدای نشست دکتر شریف زاده اهم فعالیت ها، برنامه ها و پیشرفت های دانشکده در زمینه های مختلف را به سمع حضار رساند. سپس تعدادی از اعضای هیات علمی به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

در انتهای نشست رئیس دانشگاه ضمن تشکر از حضور اعضای هیات علمی،دانشکده داروسازی را دانشکده ای آرام و پرکار خواند.

دکتر کریمی گفت: دانشکده داروسازی می تواند در صدر یکی از دانشکده های نسل سوم قرار بگیرد.  اگر دانشکده چابک نباشد عقب می افتیم.

هر کسی که رئیس دانشکده شود باید جذب منابع کند.

نظری موجود نیست