منو
  • دانشگاه علوم پزشکي تهران
  • انگلیسی
  • بستن

دکتر خوبی پژوهشگر جوان برگزیده هجدهمین جشنواره ابن سینا شد.

دکتر مهدی خوبی دکترای تخصصی شیمی آلی و استادیار مرکز تحقیقات علوم دارویی و گروه زیست مواد دارویی در هجدهمین دوره جشنواره ابن سینا عنوان پژوهشگر جوان برگزیده علوم پایه را از آن خود کرد.

دکترخوبی در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه تعداد مقالات چاپ شده و سایت شده خود دراسکوپوس را 80 ودر H-index 18 فقره اعلام کرد.

وی افزود سال گذشته و امسال از طریق فدراسیون سرآمدان علمی کشور که زیر مجموعه ریاست جمهوری است به عنوان 100 محقق و پژوهشگر برجسته کشور انتخاب شده است.

دکترخوبی در خصوص فعالیت ها و نتایج تحقیقاتی خود گفت:

عمده فعالیت‌های ما در دانشکده داروسازی بر روی طراحی و تهیه سامانه‌های نوین تشخیصی ودرمانی به‌ صورت همزمان در حوزه سرطان و آلزایمر و همین‌طور ارائه روش‌های نوین درسنتز ترکیبات فعال بیولوژیکی است؛ در کنار آن فعالیت‌های جانبی در زمینه‌های مختلف ازجمله تهیه و طراحی نانو مواد مختلف و کاربردشان در سیستم‌های بیولوژیکی هم جزو کارهایی است که در دانشکده انجام می‌دهیم.
    در مورد نتایج تحقیقاتتان بفرمایید.
    نتیجه عمده تحقیقات ما، چاپ مقالات در مجلات با ضریب تأثیر نسبتاً بالا بودند. دو ثبت اختراع بین‌المللی که تمرکز آن بر روی خالص‌ سازی فسفات یدیلکولین از لیسیتین سویا به‌ عنوان یکی از ترکیبات مؤثر و پرکاربرد در زمینه‌های مختلف ازجمله زمینه‌های دارویی ست که همگی حاصل دسترنج دانشجویان و تیم همکار است.

توضیح اینکه دکتر خوبی، کارشناسی شیمی را از دانشگاه اراک، کارشناسی ارشد شیمی آلی را از دانشگاه یزد و دکترای تخصصی شیمی آلی را از دانشگاه زنجان گرفته و متولد سال 1360است.

نظری موجود نیست